Ce ritual romantic au Alin Oprea și iubita lui, în fiecare dimineață, de când sunt la mare: ”Întinși pe nisip…”

Publicat: 19 iul. 2021, 22:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alin Oprea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Este la mare cu femeia care i-a adus liniște și pe care o consideră jumătatea lui, Medana. Ce activități fac zilnic cei doi îndrăgostiți și cum își întreține artistul pectoralii și starea fizică de invidiat, ne-a povestit pentru CIAO.RO.

Dimineața noastră pe litoral începe odată cu răsăritul soarelui, de care dorim să ne bucurăm în fiecare zi pe malul mării. Cu această ocazie,  realizăm cât de simplu este, de fapt, să fii fericit și cât de multe ne oferă viața. Ce e mai importat decât să fii norocos că trăiești o nouă zi, să fii sănătos, să iubești și să fii iubit? Câteodată alergăm cu picioarele desculțe pe țărmul mării, jucându-ne și râzând ca doi copii. Câteva minute de odihnă întinși pe nisip, pe care noi ne dorim să le considerăm „meditație”, însoțită de o respirație specială Yoga (Pranayama) de încărcare energetică, încheie mica noastră ieșire în aer liber, înainte de micul dejun. Iubesc de mic înotul, așa că nu ratez o zi să nu fac câțiva km în piscină”, a povestit Alin Oprea pentru CIAO.RO.

Și pentru că este în cea mai bună formă fizică din viața lui, Alin Oprea are grijă și la ce mănâncă și cum se hrănește pe litoral. Artistul preferă mese lejere.

Mesele, în general, sunt lejere, fără o încărcătură prea mare de carbohidrați sau proteine, încercând să nu am o dietă de înfometare dar nici de suprasaturație (am All Inclusive în resortul unde locuiesc, și tentația de a exagera cu mâncarea este destul de mare). În afară de faptul că evit total zahărul rafinat, excesul de sare și grăsimi săturate și mă hidratez foarte bine (cam 4 litri de lichide pe zi), dieta aș putea spune că este una preponderent Mediteraneană, echilibrată. Eu suplimentez zilnic cu Multivitamine și Minerale, Vitamina C, Magneziu și Omega 3. Ca regulă generală, încerc să-mi ascult corpul, pentru că el știe cel mai bine de ce are nevoie.
Fac analize amănunțite de sânge  aproape în fiecare lună, iar o dată la 3-6 luni donez sânge”, a mai povestit Alin Oprea, exclusiv pentru Ciao.ro.

Și chiar dacă este la mare și are un program încărcat cu spectacolele, Alin își face timp și se întreține cu mult sport.

Prefer să merg la sala de forță la orele amiezii, pentru că acea perioadă este una „moartă” atât pe plajă (soarele fiind prea puternic) cât și cu privire la activități de altă natură. Antrenamentul meu durează 2 ore și este foarte intens. Au trecut demult vremurile în care folosirea greutății propriului corp era suficientă (genoflexiuni, flotări, abdomene, tracțiuni). Aș putea face abdomene toată ziua ca și cum aș face o plimbare prin parc, fără să obosesc prea tare. Ca să obțin rezultate în continuare, mă antrenez cu greutăți destul de mari (Bodybuilding). La un calcul simplu, cred că ridic peste 20 Tone (2.000 kg) în cadrul unei singure sesiuni. Încălzirea este din punctul meu de vedere esențială, pentru a nu avea loc accidentări și pentru a proteja coloana vertebrală și articulațiile. De peste 4 ani am spus un NU hotărât consumului de alcool și al altor obiceiuri dăunătoare”, a mai spus Alin Oprea.

Și pentru că iubita lui, Medana, îl însoțește acum pe litoral și îi este aproape, artistul a mărturisit că obișnuiește să meargă alături de jumătatea lui la  biserică, acolo unde se roagă împreună.

În plan spiritual, împreună cu Medana, ne găsim timp și pentru sufletul nostru și intrăm în câte o biserică, unde-i mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit în această existență și ne rugăm atât pentru prieteni cât și pentru … „neprieteni””, ni s-a confesat artistul.

 

 

Publicat: 19 iul. 2021, 22:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă