Alin Oprea si Medana, îndrăgostiți nebunește! “Pentru mine este un înger!”

Publicat: 11 iul. 2021, 17:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

De când și-a întâlnit jumătatea perfectă, Alin Oprea se simte acum un bărbat împlinit.

Se bucură de prezent și trăiește clipă la maxim, mai ales că Medana, iubita lui îl împlinește și consideră că este femeia la care a visat de-o viață! Alin abia așteaptă să se finalizeze divorțul de mama copiilor săi. Artistul a făcut declarații exclusive pentru CIAO.RO.

Alin, daca ai putea să dai timpul înapoi ce ai schimba la viața ta?

Nu mă consider îndreptățit să pun la îndoială planul lui Dumnezeu în ceea ce mă privește. Viața mea este exact așa cum trebuia să fie: cu de toate! Cu bune și rele, cu bucurii și suferințe, cu trădare și iubire. Viața mea este o școală în care trebuie să trec prin toate experiențiele necesare evoluției mele. O iubesc așa cu este și sunt recunoscător pentru acest dar neprețuit numit VIAȚĂ.

Au trecut mai bine de 2 ani de când ești cu Medana, cum vă înțelegeți?

Întâlnirea cu Medana a fost una magică, în sensul că am avut sentimentul că mi-am găsit în sfârșit iubita pe care o visasem de o viață, dar care a rătăcit, asemeni mie, cu alte „misiuni” până acum. Am trăit o regăsire profundă. Totul se potrivea… Fizic, mental, emoțional și spiritual. În prima seară, când ne-am cunoscut, am stat de vorbă vreo două ore, dar cred că am rostit mai mult de 20 de cuvinte identice, perfect sincronizat. Gândeam și rosteam aceleași lucruri deodată.

Cum îți place să o descrii pe jumătatea ta? Te împlinește?

I AM YOU (n.r.: “Eu sunt Tu”)

YOU ARE ME (“Tu esti Eu”)

WE ARE ONE (“Impreuna suntem Unul”)

Care este cel mai frumos gest pe care l-a făcut iubita pentru tine?

Faptul că mi-a dăruit TOTUL, a fost cel mai profund lucru care s-a petrecut în viața mea. Mi-a dăruit Iubirea când am fost tratat cu ură, mi-a dăruit sufletul ei când al meu era pierdut, mi-a dăruit tandrețe când eu eram tratat cu agresivitate și mi-a dăruit respect atunci când am fost umilit. Pentru mine este un ÎNGER.

Ce îți dorești pentru tine de acum încolo?

Sănătate, iubire, împlinire profesională și pe Medana alături. Adică FERICIRE…

 

 

 

 

Publicat: 11 iul. 2021, 17:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă