Ce spune Alexia Eram despre presiunea de a fi copilul Andreei Esca: „Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe…”

Publicat: 28 iun. 2021, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia în vârstă de 20 de ani și Aris care va împlini în curând 18 ani. În cadrul unui interviu, fiica cea mare a prezentatoarei TV a dezvăluit cum a simţit presiunea de a fi copilul Andreei Esca.

Alexia Eram a fost invitată recent la podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, acolo unde, printre multe alte subiecte dezbătute a vorbit şi despre modul în care o face să se simtă faptul că este copilul unei persoane atât de cunoscute.

Tânăra a subliniat că este conştientă că acest lucru a ajutat-o în cariera sa, însă şi ea la rândul său a făcut multe sacrificii pentru ca oamenii să o urmărească pentru activitatea sa.

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea.

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată.

Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mărturisit Alexia.

Ce spune Andreea Esca despre relaţia cu cei doi copii ai săi

„Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești. Singur, să le spui, dar nu tot timpul. Ce mai cred că e important e să-i asculți. Să vorbești cu ei, să le pui niște limite”, a declarat știrista.

„Mai cred că trebuie să fii extrem de prieten, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Să impui niște reguli, niște limite de care să ții seama, să ții cont. Am făcut un interviu acum foarte mulți ani, cred că avea Alexia 2 ani, cu un pediatru foarte mare care, de altfel, a scris multe dintre cărțile acestea pe care toate femeile însărcinate le citesc acum. Apropo de reguli, îmi spunea că foarte mulți părinți își imaginează că, dacă sunt foarte toleranți cu copiii și le acceptă tot felul de lucruri, copilul o să creadă că ei sunt foarte mișto. (…) Studiile lor arătau că acei copii, când vorbeau despre acei părinți, spuneau: «A, nu le pasă de mine, pot să fac ce vreau». Ei apreciază, chiar dacă se răzvrătesc, chiar dacă se supără, chiar dacă țipă, chiar dacă nu știu, apreciază dacă simt autoritate și că le pui niște limite. Ei resimt asta ca: «Îi pasă de mine».”, a mai declarat vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 iun. 2021, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă