Beneficiile hreanului asupra sanatatii noastre. Ce se intampla daca il consumi dimineata, pe stomacul gol

Publicat: 03 nov. 2017, 13:17 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Beneficiile hreanului asupra sanatatii noastre. Ce se intampla daca il consumi dimineata, pe stomacul gol

Pentru cei care nu stiau, hreanul este bun pentru a ne curata corpul de toxine. Hreanul este o planta viguroasa si picanta, cu multiple beneficii pentru sanatate.Astazi, hreanul este folosit pentru tratarea diferilote boli si afectiuni, ca remediu natural in detrimentul consumului de medicamente.

Proprietatile hreanului s-au dovedit a fi puternice timp de secole. Remediul pe baza de hrean este foarte usor de preparat. Mai intai de toate, trebuie sa va procurati radacina de hrean. Radacina de planta ar trebui sa fie de aproximativ 10 cm, nu este nevoie de mai mult. Dupa ce o aveti, se spala bine si se da printr-o razatoare fina. 

Se taie 3 felii de mere mijlocii si se zdrobesc. Adaugati-le la radacina rasa de hrean.  Adaugati la amestec o lingura de miere si 100 de grame de vin de casa. Toate se amesteca foarte bine. Veti obtine un amestec cu o densitate medie, care se va  pune pe o felie de paine in fiecare dimineata. Reteta va ajunge pentr doua zile,  deoarece consumul se aplica numai dimineata pe stomacul gol. Daca este necesar,  puteti face alta doza, dar doar dupa ce ati facut 7 zile de pauza. Daca purificarea corpului de toxine este facuta regulat, riscul de boli va fi mai scazut.

Ca tratament intern, hreanul este recomandat si persoanelor care sufera de reumatism. Intr-o cana cu lapte cald se adauga una sau doua lingurite de hrean ras foarte fin.  Acest preparat se bea pe stomacul gol, o data sau de doua ori pe zi.

Sursa: sfatulparintilor.ro.

Publicat: 03 nov. 2017, 13:17 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Pe aceeași temă