Cum și-a „negociat” Narcisa Suciu sosirea în România: „Dacă nu plec acum, divorțez!”

Publicat: 28 apr. 2021, 16:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

Întoarsă în țară după un an și jumătate de izolare, Narcisa Suciu i-a povestit lui Cristi Brancu cum a trăit pandemia la mii de kilometri distanță, în Finlanda. „Ne-am văzut doar unul pe altul și am mers la magazin. Am zis că o iau razna și i-am zis: „dacă nu plec acum în România, cu orice risc ori divorțez, ori nu știu ce îți fac. Nu mai pot!” S-a uitat la mine și a zis: „da, du-te, femeie!”, povestește amuzata Narcisa evadarea de acasă.

Dorul e cel mai puternic atunci când nu ești alături de cei dragi. Narcisa își va petrecere Paștele acasă, în familie. Însă pentru asta a avut de dus o negociere dură cu soțul. „Mi-e dor de tot felul de oameni așa că am negociat cu soțul meu să mă lase să stau mai mult de o lună. A fost o negociere dură și el a câștigat un pick up. Atât m-a costat evadarea asta. Sincer, nici nu știu cât a costat în bani, sunt banii lui”, i-a povestit Narcisa lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Artista duce lipsa concertelor și a publicului și spune că nu mai suportă izolarea și pandemia. “Simțeam că explodez. Nu am mai venit de un an și jumătate deloc. Cred că venitul meu o dată pe an în România mă ajută enorm. Vreau cu orice preț să se termine perioada asta. Asta e supraviețuire și joacă de v-ați ascunselea cu ceva ce nu poate fi controlat. Nu vreau să trăiesc așa”, spune, disperată, Narcisa Suciu.

Artista a decisă să facă orice stă în puterile ei ca să învingă virusul și a ales, pe perioada șederii în România,  să se vaccineze anti COVID 19. „Vreau să fac vaccinul. Să trec mai departe să am posibilitatea să cânt o dată la 3 luni”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii de la Prima TV.

Publicat: 28 apr. 2021, 16:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă