Raluca Zenga a sărbătorit printre șerpi, papagali și iguane, de ziua fiului său

Publicat: 07 apr. 2021, 18:15 Autor: Dora Bazavan Vedete

Raluca Zenga și-a serbat fiul, pe micul Walter Junior, care a împlinit ieri 9 ani.

Ca în fiecare an, casa familiei Zenga din Dubai s-a transformat într-un adevărat “arsenal” de petrecere. Raluca și Walter Zenga s-au dat peste cap să îi organizeze lui Walter junior cea mai tare petrecere din toate timpurile. Astfel, curtea casei lor din Palm Jumeirah s-a umplut de animale care mai de care mai exotice! Printre iguane, se pare preferatele Ralucăi, șerpi, porcușori de guineea, capre și altele, invitații s-au bucurat din plin de atmosfera și de tortul sărbătoritului care a avut tematica celebrului joc Fortnite. Se pare că Samirei i-a plăcut cel mai mult să se joace cu șarpele.

Raluca Zenga a fost atrasă și de doi papagali superbi alături de care și-a făcut mai multe poze pentru pagina sa de Instagram. Travel influencerul apare mereu cu zâmbetul pe buze, semn că a depășit probleme de cuplu. De altfel, Raluca abia aștepta să se mai relaxeze puțin restricțiile de călătorie din Dubai ca să își poată relua vacanțele în Asia și Africa. Recent, Raluca Zenga s-a întors dintr-o frumoasă călătorie în Uganda.

Walter Zenga nu a lăsat nici el să treacă neobservată ziua de naștere a juniorului său. Celebrul antrenor a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. “6 Aprilie 2012… Au trecut 9 ani…La mulți ani, Walter jr.! Cu toată dragostea pe care ți-o port, nu vei fi niciodată singur și atunci când o să vrei să o faci voi fi primul care te va susține în lungul tău drum care se numește viață”, a notat Zenga.

Walter Zenga a fost primul care a spulberat zvonurile despre divorțul sau de Raluca și a postat un mesaj oficial despre asta, anul trecut în luna octombrie, în care confirmă, de altfel, separarea de soția lui. De atunci, niciunul dintre ei nu mai făcut vreo declarație oficială pe această tema, dorind să își protejeze cei doi copii pe care îi au împreună.

 

 

Publicat: 07 apr. 2021, 18:15 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă