Conversații halucinante între Laurette și Marian Tătic. Bărbatul vrea să facă dreptate!

Publicat: 24 mart. 2021, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Conversații halucinante între Laurette și Marian Tătic. Bărbatul vrea să facă dreptate!

Marian Tătic, bărbatul pe care Laurette l-a acuzat de agresiune, a făcut publice conversațiile pe care le-a avut cu mulatra. Acesta vrea cu orice preț să dovedească faptul că este nevinovat, iar acuzațiile pe care bruneta i le-a adus sunt doar minciuni.

Potrivit CANCAN.RO, Marian Tătic își dorește să arate faptul că între el și Laurette a existat o înțelegere de la bun început. După cum a și susținut zilele trecute, bărbatul a arătat faptul că bruneta știa motivul pentru care se vor întâlni la hotel.

Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.
M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

L.A.: Am ajuns. Sunt acasă, merci! Ești un drăguț.
M.T.: OK, te pup și o seară minunată îți doresc.

“Ce mărime dorești?” / “38 port eu. La orice!”

După ce bărbatul a ajuns la magazin, conversația dintre cei doi a continuat. Ba mai mult, acesta i-a trimis brunetei o poză în care i-a arătat ce body vrea să îi cumpere.

L.A.: Ăsta îl au.
M.T.: Ce mărime dorești?
L.A.: 38 port eu. La orice. M.
M.T.: Au M. Dorești să îți iau așa?
L.A.: Da.
L.A.: Super!

Laurette a schimbat locul de întâlnire

L.A.: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.

M.T.: OK, mă anunți pe la 21:00 și îmi spui cum dorești să facem.

L.A.: Păi rămâne să îți dau adresa. Imediat cum termin acolo. O să termin mai repede.
M.T.: OK, perfect, aștept să îmi scrii.
L.A.: Oki.

După două ore, Laurette îi trimite lui Marian Tătic adresa, exact așa cum a promis, iar cei doi s-au văzut la hotel.

“Plătesc proba cu detectorul de minciuni. Dacă nu am dreptate, mă duc 200 de ani la pușcărie!”

“S-au scris foarte multe neadevăruri. Noi vorbisem cu o seară înainte la restaurant. Mi-a spus că îi plac surprizele și că trebuie să-i cumpăr ceva de la Victoria Secret’s, s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea. Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei. Mai exact un body, de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea. Apoi, pe seară urma să ne vedem undeva. Eu am invitat-o undeva, dar ea a ales hotelul respectiv, pe care eu nu-l știam. M-a chemat acolo. Cum am ajuns, a trimis pe cineva, m-a luat de jos, a închis ușa jos la hotel, apoi și la cameră.

Cineva ne-a adus două pahare, că am luat și o sticlă de vin. Ea stătea pe pat, vorbea la telefon, că mi-a spus că are o relație cu un fotbalist de la Dinamo. Ea era pe pat, i-am arătat body-ul, s-a schimbat. Eu plătesc proba cu detectorul de minciuni și dacă eu nu am făcut s#@ normal și oral cu acordul ei, dau în scris, mă duc 200 de ani la pușcărie. Mi-a zis că pentru s#@ anal nu e pregătită, că rămâne pe data viitoare”, a mai declarat Marian Tătic, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 mart. 2021, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×