VIDEO. Cine este Rodica Budurcă, focoasa blondină care vrea să îi cucerească inima Burlacului? Nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă tânăra la 24 de ani

Publicat: 11 mart. 2021, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Rodica Budurcă este una dintre cele 15 concurente care se luptă pentru inima lui Andi Constantin. Încă de la prima sa apariție, frumoasa blondină a făcut senzație, ba chiar a reușit să îi atragă atenția Burlacului într-un mod diferit față de celelalte domnișoare. Fanii emisiunii s-au întrebat cine este cu adevărat Rodica, dar și cum reușește să ducă o viață la care mulți nici măcar nu visează…

Rodica Budurcă are doar 24 de ani, este studentă la Medicină, dar și antreprenor. Se pare că tânăra a reușit să își deschidă propriul său salon de înfrumusețare, iar lucrurile pe plan profesional îi merg foarte bine. Mai mult, blondina se laudă și cu o experiență de 10 ani în domeniu, pentru că, după cum a declarat chiar ea, a început să muncească de mică.

Frumoasa blondină a povestit în cadrul unui interviu faptul că, până acum cariera sa a fost pe primul loc, pentru că independeța financiară este extrem de importantă pentru ea.

„Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine”, a afirmat Rodica Budurcă de la Burlacul.

Ce calități trebuie să aibă viitoarea soție a Burlacului

Așa cum a mărturisit și Andi Constantin, viitoarea parteneră a sa trebuie să se înarmeze cu răbdare, să fie înțelegătoare și dedicată. Vedeta mărturisește că cel mai mare defect pe care îl are se leagă de comunicarea nu atât de bună.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a spus Andi Constantin la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a mai spus el.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 mart. 2021, 13:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×