Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme! Ce dietă a ținut celebrul bucătar

Publicat: 01 mart. 2021, 12:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Scărlătescu a reușit să scape de peste 50 de kilograme în urmă cu ceva timp! Fanii acestuia l-au întrebat cum a reușit acest lucru, iar recent a hotărât să ajute și alte persoane care își doresc să slăbească. Recent, celebrul bucătar a dezvăluit ”secretele” sale.

În urmă cu 3 ani de zile, Cătălin Scărlătescu ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme. Din acest motiv s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar la un moment dat s-a hotărât să își schimbe radical stilul de viață, potrivit spynews.ro

Astfel, în momentul în care a reuși să slăbească și să fie întrebat cum a reușit acest lucru, Scărlătescu și-a sfătuit fanii să apeleze la un specialist în nutriție și asta pentru că, o dietă ținută după ureche poate dăuna foarte grav organismului.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Ce dietă a ținut celebrul bucătar

În continuare, Scărlătescu a mărturisit faptul că a fost nevoit să renunțe la carne, alcool, dulciuri și tutun, pentru a reuși să slăbească. Pe lângă aceste lucruri, bucătarul a eliminat pâinea din alimentația sa, iar dieta s-a bazat mai mult pe legume și fructe prospete, toate gătite în moduri diferite.

„Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei. Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus celebrul bucătar.

Totodată, acesta recunoaște faptul că nu este deloc ușor să menții un astfel de stil de viață: „Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 01 mart. 2021, 12:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă