S-au sărutat în fața tuturor! Doi concurenți de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor

Publicat: 05 feb. 2021, 12:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ana Porgras a debutat ieri în echipa Faimoșilor! Bruneta a venit cu forțe proaspete și este pregătită să lupte până în marea finală! Sosirea fostei gimnaste a stârnit un val de controverse după ce a fost surprinsă într-un moment de intimitate cu Zanni.

Echipa Faimoșilor a câștigat ieri meciul de recompensă, iar premiul a constat în trei kilograme de cartofi. După ce toată lumea a mâncat, Elena Marin a observat faptul că mâncarea pe care și-a pus-o deoparte pentru zilele următoare dispăruse.

Doar că, în timp ce membrii echipei roșii încercau să găsească persoana care i-a luat mâncarea celebrei dansatoare, Zanni și Ana Porgras erau ocupați… unul cu celălalt. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi… s-au sărutat.

În momentul în care Elena Marin i-a reproșat cântărețului faptul că el i-ar fi luat mâncarea, Ana care are o relație apropiată cu artistul, a vrut să îi arate acestuia că îl susține și l-a pupat pe frunte.

Este cunoscut faptul că pe cei doi îi leagă sentimente mai vechi, pentru că se cunosc destul de bine și în afara competiției. O fotografie cu bruneta și Zanni circulă pe internet, în care se vede că cei doi sunt foarte apropiați.

Ana Porgras de la Survivor a trăit în sărăcie!

La numai 18 ani, Ana Porgras s-a retras din activitate din cauza unei accidentări grave la cot.

Copilăria brunetei a fost una extrem de grea, iar părinții acesteia au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Faimoasa să își continue cariera. Unul dintre cele mai emoționante episoade povestite de aceștia a fost acela în care au recunoscut că au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana și nu îi mai dădeau porțiile întregi de mâncare pentru că bruneta trebuia să fie în formă la competiții și antrenamente.

Mai mult decât atât, în timp ce Ana muncea din greu pentru cariera sa de gimnastă, toți cei patru membri ai familiei trăiau dintr-un singur salariu și erau nevoiți să platească inclusiv chiria unei locuințe, pentru că nu aveau casa lor.

Potrivit cancan.ro, Ana duce o viață total diferită, iar în ultimii ani după ce s-a retras din activitate, trasformarea sa este uimitoare!

Din fetița timidă care reușea să uimească o lume întreagă, a devenit ”o fată rea” și extrem de sexy, care se pozează fără inhibiții în diferite ipostaze provocatoare. Și stilul său vestimentar s-a schimbat complet, de câțiva ani, Ana are o garderobă cu haine extrem de îndrăznețe, care îi pun formele bine lucrate în evidență.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 feb. 2021, 12:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă