Fiul lui Marcel Toader a ajuns la sapă de lemn! Cum a risipit avere lăsată în urmă de tatăl său

Publicat: 19 ian. 2021, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Fiul lui Marcel Toader a ajuns la sapă de lemn! Cum a risipit avere lăsată în urmă de tatăl său

Maximilian Toader a vorbit recent despre problemele financiare destul de mari prin care a trecut. Tânărul a explicat faptul că nu s-a ales cu nimic din averea moștenită de la tatăl său, pentru că a fost nevoit să vândă pentru a achita toate datoriile și a supraviețui.

În cadrul unui interviu recent, Maximilian Toader a vorbit despre datoriile cu care a rămas după moartea regretatului său părinte.

Deși tânărul are planuri mărețe de viitor, se gândește chiar să își deschidă o afacere, acest lucru este pus deocamdată în așteptare din cauza problemelor pe care le mai are de rezolvat.

Potrivit declarațiilor Maximilian, a fost nevoit să vândă apartamentul tatălui său, care valora aproape 200.000 de euro pentru a achita datoriile. Ba mai mult, acesta a aflat recent și de faptul că există câteva societăți comerciale care sunt în pragul alimentului.

„Am urmărit jumătatea anului 2019 toate problemele, am aflat în cea mai mare parte în 2020 care este situația. Rămsese după moartea tatălui meu anumite firme cu datorii. Vreo 6 la număr în care era implicat. Nu știam de acele firme. A trebuie să mă duc la ANAF-uri să văd exact cum stă situația. Am aflat că sunt niște datorii, am aflat că apartamentul tatălui meu este pe o firmă la care existau datorii foarte mari și au trebuit plătite. M-am interesat să vând apartamentul. Era pe o firmă care era în faliment și era ordinul de executare silită. Am vorbit cu executorul judecătoresc, m-a lăsat să găsesc eu client. Am reușit să găsesc până la urmă, am reușit să îl vând și am acoperit o mare parte din sumă. Cu vreo 140 de mii, el fiind evaluat la 190 de mii, cam așa. Mi-a mai rămas o datorie de vreo 20.000 de euro”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Cu ce se ocupă Maximilian Toader în prezent

Fiul lui Marcel Toader a explicat faptul că în viitor își dorește să îi calce pe urme tatălui său și să își deschidă o cafenea. În prezent însă, se întreține din economiile proprii și din afacerea care este mai mult o pasiune, mai exact recondiționează mașini vechi.

„Deocamdată am fost axat pe aceste probleme, pe care a trebui să le rezolv. Nu am vrut să încep așa, m-ar fi afectat și pe mine, tata fiind administratorul unei firme de-ale mele. Încă nu l-am rezolvat total, dar să revolv problemele care mă afectează pe mine în viitor și să merg mai departe în afaceri. Cu asta am crescut. Am bani puși deoparte. În 2019 munceam cu tatăl meu, aveam partea mea, iar partea lui mi-a revenit după ce am murit. I-am pus deoparte și mi-am vândut și mașina, în 2019. Mai recondiționez mașini vechi, este o plăcere de-a mea, o pasiune și mai câștig bani de acolo. Dar ce înseamnă mâncare îmi face mama, stau cu ea acum”, a spus Maximilian Toader.

Publicat: 19 ian. 2021, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă