Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi

Publicat: 28 oct. 2017, 14:31 Autor: D. C. Beauty & Style

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi. Sunt o problema care da batai de cap multor femei. Ele apar din cauza noptilor nedormite, in mare parte. Dar cearcanele mai au si alte cauze.

Cearcane: de ce apar! Pe langa lipsa hidratarii sau a noptilor nedormite, ele apar si la femei cu ten mai inchid la culoare. Sau in cazul femeilor care nu isi ingrijesc corespunzator pielea din jurul ochilor.

Cearcane: de ce apar – cauze

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi1. hiperpigmentarea: cearcanele apar la femei cu pielea mai inchisa la culoare. De vina e melanina care se afla intr-o cantitate mai mare.

2. vene albastre: in timp, pielea din jurul ochilor se subtiaza. Asa ies la iveala venele de sange care se evidentiaza datorita fluxului de sange mai mare. Fluxul poate fi provocat de temperaturi ridicate, cofeina, condimente, medicamente sau schimbari hormonale.

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi3. circulatie deficitara: circulatia proasta a sangelui duce la umflarea cearcanelor.

4. slabirea tonusului musculaturii perioculare: este cauzat de efort ocular prelungit sau imbatranire.

5. ingrosarea pielii de sub ochi: duce la aparitia pungilor de sub ochi. Apare din cauza bolilor de rinichi, sinuzite si alergii la alimente.

Cearcane: de ce apar – cum scapi de ele

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi– consuma 2 l de lichide in fiecare zi

– ai grija ca dieta ta sa fie echilibrata

– redu consumul de condimente, ceai negru, cafea, alcool, tigari

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi– evita suprasolicitarea ochilor, lumina puternica, fumul, aerul conditionat

– foloseste produse pentru elasticitatea si hidratarea pielii cu vitamina C

– foloseste remedii naturiste (felii de castraveti, cartofi, pasta de migdale, ulei de masline etc timp de 15 minute)

Sursa: yve.ro

Publicat: 28 oct. 2017, 14:31 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă