Între două nu l-a plouat, ba chiar s-a simțit bine. Juniorul lui Marian Ionescu s-a relaxat cu două ”mascate” la marginea pădurii

Publicat: 07 ian. 2021, 21:10 Autor: ileana.ghinea Vedete

Cine are curajul să spună că nonconformistul Carmin Ionescu nu este un personaj, ori se înșeală, ori n-are habar. Puștiul a făcut și a desfăcut scandaluri și ipostaze dubioase din tânără pruncie. Să ne amintim, doar, de desele situații în care s-a spus despre fiul lui Marian Ionescu că „s-a tratat” cu ceva elixiruri care-l făceau să fie dubios de euforic. Nu mai departe, să ne amintim de vara anul anului trecut când Ionescu Junior a fost prins drogat la volan și s-a pricopsit cu dosar penal.

Sigur, aceasta este una dintre abateriile înregistrate de existența bărbatului. Am mai putea enumera ceva partide la jocurile de noroc, bani luați cu împrumut, vestitul dosar „Cocaină pentru VIP-uri”. Nu-l plângem: Carmin are multă experiență în domeniu.

„A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familiei au ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic.

Dă banii pe păcănele și pe droguri, se împrumută peste tot. Păcat de el, este băiat bun și talentat, dar nu scapă de aceste patimi nenorocite și nu vrea să se lase, spune că nu are putere. Taică-su de aceea l-a și luat ca și chitarist la Direcția 5, a zis că poate dacă îl ține ocupat, se îndepărtează de lumea aceasta a drogurilor. Însă, nici gând”, au declarat apropiații familiei Ionescu, în vara anului trecut.

Anul nou schimbă registrul. Dacă până la ieri, Carmin era prins între două ilegale, astăzi bărbatul este fotografiat între două… legale. Ședința foto ad-hoc a fost realizată de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, care l-au surprins pe brunet zilele trecute în timp ce „plimba” aerul curat prin parc. Bun… bun… Dar, cine sunt legalele… te-ai întrebat. Ei bine, acestea sunt cele două fete care îl însoțeau pe Carmin, iubita, și o prietenă apropiată, pare. Bărbatul, frumos încadrat și de la stâng și de la dreapta, părea să se simtă foarte bine în compania domnițelor. Mai o glumă, mai o snoavă și „suddenly” – cum îi scrie și pe tricou, bărbatul le provoacă pe cele două la un selfie. Adevărată terapie ce să mai zicem. Ce nu este tocmai în regulă este faptul că dintre cei trei protagoniști ai poveștii, doar iubita artistului a purtat mască în majoritatea timpul. Ceilalți doi, Carmin și amica, au omis destul de mult acest aspect mai mult decât important. În fine… măcar să fie acesta singurul pas în afara decorului pe care-l face Carmin.

Publicat: 07 ian. 2021, 21:10 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă