Ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel de sărbători. Celebrul actor a vorbit despre problemele din ultima perioadă

Publicat: 28 dec. 2020, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel de sărbători. Celebrul actor a vorbit despre problemele din ultima perioadă

Pentru Alexandru Arșinel, anul acesta, sărbătorile au fost complet diferite. Din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus, celebrul actor, dar și soția acestuia s-au izolat în locuința lor din Sinaia.

În cadrul unui interviu recent, Alexandru Arșinel a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut chiar de sărbători. Din nefericire, tradițiile pe care le respecta în fiecare an nu s-au mai putut ține așa cum și-ar fi dorit din cauza restricțiilor și mai mult decât atât, actorul povestește faptul că nu a simțit cu adevărat sărbătoarea Nașterii Domnului.

„Nu am altceva de făcut, aici stau, răspund, dau telefoane, mănânc și mă uit la ninsoarea de afară. Crăciunul se limitează la câteva acțiuni care aduc așa un iz de Crăciun pentru că nu mai e ca altă dată. În curând se sărbătorește sau lumea se bucură sub imperiul unei pandemii care numai la zâmbete nu te îndeamnă și într-un cadru foarte restrâms. Adică îți limitezi invitații, îti limitezi vizitele, nu prea dai voie la colindători în casă să te colinde”, a spus Alexandru Arșinel.

Astfel, actorul și-a petrecut Crăciunul alături de soția sa departe de toate problemele, însă cel mai mare regret al acestuia este că prietenii și copiii nu au putut să le fie alături, motiv pentru care nici nu a putut să se fie bucuros.

„Mi-a lipsit ambientul, parfumul de Crăciun pe ca îl am în mine de 80 de ani. Au lipsit multe, să știți, noi ne prefacem. Dacă am băut un șpriț, am mâncat un cozonacul, dulciul Crăciunului să spun așa, dacă mai dăm niște telefoane, mai scriem niște mesaje a fost Crăciun, dar nu a fost, să știți”, a mai spus actorul.

Ce avere are Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Datorită talentului său, actorul câștigă o pensie frumoasă în fiecare lună, de ordinul zecilor de mii de lei. Acesta beneficiază, pe lângă pensie, de o indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii, dar și de o pensie de revoluționar.

Potrivit actului oficial, în 2019, acesta a încasat 33.720 lei, pensia de revoluţionar, 73.512 lei pensia pentru munca sa, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii, dar și alți 10.800 de lei o indemnizație handicap gr. 2 pentru că o îngrijește pe soția bolnavă. Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Totodată, este cunoscut faptul că actorul deține un apartament de 225 mp în Capitală și două case de vacanță, la Sinaia și Crevedia. De asemenea, el mai are patru terenuri, dar și o treime din casa părintească de la Dolhasca, județul Suceava.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 dec. 2020, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă