Sânziana Negru, suferă după despărțirea de iubit. Cum s-a încheiat relația celebrei vloggerițe

Publicat: 18 dec. 2020, 09:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sânziana Negru traversează o perioadă grea din viața sa, după ce s-a despărțit de iubitul său. Celebra vloggeriță a făcut declarații dureroase pe tema acestui subiect.

Sânziana Negru este una dintre cele mai apreciate persoane din mediul online. De-a lungul timpului blondina a reușit să își creeze o comunitate de oameni cu care împărtășește zilnic diferite informații. Deși are o relație apropiată cu fanii săi, vedeta a fost destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Nu a dat prea multe detalii despre relația pe care o avea, ba chiar ea și iubitul său se afișau destul de rar pe rețelele de socializare pentru că și-au dorit să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Recent, blondina și-a uimit prietenii virtuali după ce a anunțat că este singură.

Se pare că relația ei s-a terminat, iar ceea ce a urmat pentru blondină a fost extrem de greu.

În cadrul unui interviu recent, Sânziana Negru a făcut declarații surprinzătoare despre cum i s-a schimbat viața după separarea de Bogdan: „Am făcut o schimbare radicală pentru mine, pentru noi. În momentul în care tu shareuiești niște lucruri, oamenii se apropie foarte mult de tine și astfel îți înființezi o comunitate, care e acolo pentru tine și la bine și la greu. În momentul în care eu am zis că m-am despărțit, au fost cele mai multe mesaje pe care le-am primit vreodată pe Instagram, într-o zi.

În privința relației, eu am dozat cel mai mult, adică nu a fost o relație publică din toate punctele de vedere. Am avut un astfel de blocaj, care m-a scos din ritmul meu, o perioadă de 2 luni. Eram foarte focusată pe ce făcea și știam destul de clar, te dezechilibrează, orice dezechilibru emoțional te afectează pe orice plan din viața ta”, a spus Sânziana Negru.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 18 dec. 2020, 09:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×