VIDEO. O femeie din Croația a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Nu o să îți vină să crezi cum arată la 61 de ani

Publicat: 03 dec. 2020, 13:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Aspectul său fizic a ajutat-o pe Branca Grubnik să fie una dintre cele mai apreciate femei din Croația. Mulți sunt că frumoasa blondină a descoperit elixirul tinereții pentru că la cei 61 de ani ai săi femeia arată ca la 30.

Branca Grubnik își impresionează urmăritorii din mediul online cu fiecare apariție. Pe rețelele de socializare, internauții au numit-o ”Barbie de Croația”. Aspectul său fizic, dar și hainele pe care le poartă și modul în care se îngrijește au făcut-o pe femeie să fie extrem de apreciată.

De foarte multe ori Branca a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă. Astfel, femeia a declarat în cadrul unui interviu că secretul frumuseții se datorează unui stil de viață sănătos.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a spus Branca Grubnik.

De curând, frumoasa blondină și-a sărbătorit alături de familie ziua de naștere, iar fiul său cu care aceasta se mândrește pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia i-a transmis un mesaj emoționant: ”La mulți ani celei mai minunate femei pe care o cunosc, cea mai bună, generoasă și frumoasă mamă din lume. Ești cel mai bun exemplu de cum ar trebui să arate o mamă perfectă. Văd îngerul meu în tine, tu ești supereroul meu, binecuvântarea mea, cel mai bun prieten al meu și norocul meu în viață. La mulți ani , mamă… Te iubesc”, a scris Marko Grubnik.

Cu ce se ocupă Branca Grubnik

De 42 de ani, Branca Grubnik lucrează într-o companie de stat din Croația.

„Sunt economist de profesie. Lucrez la o companie de stat de 42 de ani, așa că spun în glumă că voi lucra până când voi cădea de pe picioare, adică atâta timp cât îmi permite sănătatea”a mai spus femeia.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 03 dec. 2020, 13:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×