Elena Geamăn a primit acuzații grave. Cum ar fi ”păcălit” câștigătoarea de la Bravo ai stil o clientă

Publicat: 03 dec. 2020, 09:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Elena Geamăn este una dintre cele mai urmărite persoane din mediul online, mai ales după ce blondina a câștigat titlul de cea mai stilată femeie din România. De ceva timp, Elena se ocupă cu vanzarea produselor din garderoba sa pe care nu le mai poartă, iar acest lucru a pornit un val de controverse.

Potrivit Cancan.ro câștigătoarea de la ”Bravo, ai stil!” este acuzată că își vinde hainele dar și accesoriile din garderobă, care nu sunt într-o stare bună.

Una dintre clientele Elenei a povestit recent faptul că a avut parte de un șoc în momentul în care a ajuns în posesia ei comanda trimisă de celebra blondină.

”Câștigătoarea «Bravo, ai stil!» Elena Geamăn și-a deschis un cont de Instagram, @egdressing, unde își vinde hainele și accesoriile pe care nu le mai poartă. Pe 26 octombrie am achiziționat un plic – 70 de lei + 20 de lei curier. După câteva zile l-a trimis, iar mama mi-a spus că este plin de pete, dar am zis că exagerează.

Eu nu mai locuiesc în țară, iar mama nu se descurcă așa bine cu tehnologia încât să îmi trimită poze. Ieri am intrat în posesia lui – mi-a fost trimis în Olanda – și am constatat că este într-o stare mult mai gravă decât mi-am imaginat”, spune tânăra.

”Nu mi-am imaginat vreodată”

”I-am scris Elenei pe acel cont, dar răspunde o altă persoană. Cu greu am obținut un răspuns în care neagă tot, că de la ea a plecat în regulă și îl pot returna, deși evident că pe site e menționat că nu se acceptă retur.

Ori să trimit un colet din Olanda costă cel puțin 15 euro, ceea ce este exclus și nici în țară nu ajung prea curând. Îmi recunosc partea de vină, însă, repet, nu mi-am imaginat vreodată că o asemenea persoană, pe care și eu am crezut-o cu stil, ar putea vinde produse în asemenea stare”, a mai dezvăluit Cristina Radu.

 

Sursă foto: Instagram, Cancan

Publicat: 03 dec. 2020, 09:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×