VIDEO. Smiley, un artist de excepție, un iubit grijuliu și un viitor tătic. Mai știi cum arăta când a apărut în trupa Simplu? Nu îl mai recunoști!

Publicat: 24 nov. 2020, 13:37 Autor: Elena Vedete

Cântăreț, compozitor, textier, om de televiziune, dar și actor, Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, reușește în fiecare ipostază să încânte publicul.

Invitat recent la un post de radio, Smiley a vorbit despre pregătirile pe care le face în așteptarea sosirii fiicei sale și a Ginei Pistol. ”Anul ăsta am stat acasă cât n-am stat în toți anii de când am casă, de la 25 de ani. Gina e foarte optimistă, e veselă, glumeață. Ea duce tot greul în perioada asta. Cât despre numele celei mici, cu siguranță o va chema Maria. Dar nu Maria Maria! „, a declarat artistul.

Smiley, reacție uimitoare în momentul în care și-a văzut fetița la ecograf: ”Eram pregătit să filmez, dar… ”

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Artistul se pregătește de zor pentru rolul de tătic, iar pe lângă acest lucru are multă grijă de partenera sa în această perioadă. Mai mult, cântărețul o însoțește pe frumoasa blondină la fiecare control, iar recent a povestit cum a reacționat când și-a văzut pentru prima dată fetița.

Se pare că, în momentul în care și-a văzut fiica pentru prima oară la ecograf, artistul a uitat de tot, chiar să și filmeze momentul, semn că emoțiile l-au copleșit. Acum artistul spune că nu își dorește altceva decât să își strângă minunea la piept.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV.

Smiley, o carieră de invidiat

În 2001 a acceptat să facă parte din trupa Simplu și de atunci cariera lui a fost în continuă ascensiune. În cei 10 ani petrecuți alături de colegii din formație, Smiley a reușit să-și construiască și o carieră solo. Piesele sale au avut un succes răsunător, iar premiile primite reprezintă dovada că artistul a știut cum să ajungă la inimile fanilor români. În 2013, a fost premiat în cadrul galei ”MTV Europe Music Award”, pentru cel mai bun artist român.

Și pentru că muzica este marea sa pasiune, Smiley și-a dorit să ajute și alți artiști talentați și să-i lanseze pe piața din România. Astfel, încă din 2009 a deschis o casă de producție, ”HaHaHa Production”. Aceasta a devenit între timp o afacere extrem de profitabilă.

Sursa foto: Capturi Youtube, Facebook Smiley

Publicat: 24 nov. 2020, 13:37 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă