Bianca Dragusanu, implicata intr-un accident rutier! Cum s-a intamplat totul?

Publicat: 25 oct. 2017, 14:56 Autor: D. C. Vedete

Bianca Dragusanu, implicata intr-un accident rutier!

Bianca Dragusanu a fost implicata ieri intr-un mic accident rutier. Din fericire nu a fost vorba despre nimic grav. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” a trecut prea aproape de o masina parcata si a zgariat-o usor.

Autovehiculul avariat apartinea unei doamne stomatolog cu care Bianca a vorbit si, mai mult decat atat, au ajuns sa se si imprieteneasca. Prezentatoarea a povestit cum s-a intamplat totul in editia de astazi pentru a evidentia faptul ca femeile stiu sa gestioneze cu mai mult tact astfel de situatii decat barbatii.

„Venind vorba de micile intamplari ale vietii, vreau sa va spun ca ieri am facut un mic accident. Am luat o curba mai la dreapta. Era o strada foarte stramta. Era o masina parcata mai la dreapta, mai in afara strazii si am zgariat putin masina mea, cat si cealalta masina.

bianca dragusanu accident

bianca dragusanu accident

Bianca Dragusanu, implicata intr-un accident rutier!

E o zgarietura. Masina se repara, tabla e tabla. Am aflat ca masina pe care am zgariat-o apartine unei doamne stomatolog. Eu ma duceam la atelier, ea lucreaza langa mine, e stomatolog si e foarte misto doamna.

Ne-am imprietenit. O sa ma duc si la dentist la ea”, a povestit Bianca Dragusanu in inceputul emisiunii pe care o modereaza. Nu este pentru prima data in acest an cand Bianca Dragusanu are probleme cu masina.

In urma unei furtuni puternice o bucata de tabla a ajuns pe cupola masinii, avariind-o. Sa speram ca de acum incolo prezentatoarea de la „Te vreau langa mine” va fi ferita de astfel de evenimente neplacute in trafic.

Publicat: 25 oct. 2017, 14:56 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×