Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stare dese. Credea ca e din cauza anticonceptionalelor, dar s-a inselat. Boala fatala pe care o avea

Publicat: 25 oct. 2017, 13:15 Autor: D. C. Life

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stare dese. Kirsty Lane avea probleme de sanatate si credea ca sunt din cauza stresului. A mers la medic si acesta i-a spus ca ar putea fi si vina anticonceptionalelor. Dar Kirsty Lane suferea de o alta boala. Aceasta avea perioade grele, schimbari dese de stare si ii curgeau sfarcurile.

Kirsty Lane a crezut ca simptomele ei sunt efecte secundare de la anticonceptionale. Tanara de 26 de ani care studiaza pentru a deveni asistenta a crezut ca starea ei e agravata si de stres. Asa ca a renuntat la pastila sperand ca se va face bine. Dar nu a fost asa!

Starea lui Kirsty Lane s-a agravat! Atunci a decis sa mearga la medic pentru a isi face un set complet de analize. Cand au venit rezultatele, tanara s-a prabusit. Nu ii venea sa creada cat de grav bolnava este si ea a ignorat semnele!

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stare dese

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stareKirsty Lane a aflat cu are o tumora pe creier numita prolactinom. Tanara va trebui sa ia medicamente tot restul vietii sale, informeaza dailymail.co.uk. Boala i-a afectat si ovarele, impiedicandu-le sa functioneze normal.

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stareMedicii au pus-o sa urmeze un tratament agresiv pentru a combate tumora. Acestia spera ca, cu ajutorul pastilelor, tanara sa poata concepe un copil intr-o buna zi. Kirsty Lane vrea ca oamenii sa fie constienti de problema ei si ca femeile sa nu mai ignore aceste simptome.

„Medicul mi-a spus ca sufar de prolactinom, adica o tumora mica pe glanda pituitara. Este in centrul craniului. Am crezut ca sunt pe moarte. A fost oribil! Am inceput sa plang intr-una”, a marturisit tanara.

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stare dese

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stareKirsty Lane a inceput sa se simta rau in 2013. Pe langa durerile de cap constante, ciclul menstrual i s-a oprit si a observat ca din sfarcuri ii curge un lichid albicios. Cand a inceput sa aiba schimbari de comportament, sotul ei de 40 de ani i-a spus sa mearga la medic.

Ii curgeau sfarcurile si avea schimbari de stareAcesta i-a spus, initial, ca ar putea fi efecte secundare de la anticonceptionale. Kirsty Lane le lua de 8 ani. A facut pauza timp de un an si simptomele ei s-au agravat. A facut un test de sange si a aflat ca are o tumora pe creier. RMN-ul a aratat ca formatiunea este mica si nu ii afecteaza nervul optic.

Cum nu avea nevoie de operatie, medicii au pus-o pe Kirsty Lane pe un tratament medicamentos. De atunci, starea ei s-a imbunatatit. Daca va ramane insarcinata, in ciuda faptului ca ovarele ei au fost afectate si nu mai functioneaza normal, tanara va fi nevoita sa intrerupa tratamentul.

Publicat: 25 oct. 2017, 13:15 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×