VIDEO. O mai ții minte pe Veronica din filmul cu același nume? Cum arată și ce face acum Lulu Mihăiescu. Actrița a împlinit 52 de ani!

Publicat: 18 nov. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete

Actrița Lulu Mihăescu a devenit cunoscută în anul 1972, când avea numai 4 ani, atunci când a interpretat rolul principal în filmul „Veronica”. Pelicula s-a bucurat de un succes extraordinar, astfel încât a continuat și cu partea a doua, numită „Veronica se întoarce”, care a fost lansată în anul 1973.

Deși avea o vârstă fragedă, copilul minune al cinematografiei românești a interpretat extraordinar, rolul personajului pe care l-a interpretat adcându-i acesteia comparații cu actrița americană Shirley Temple.

Cele două filme: „Veronica” și „Veronica se întoarce” au apărut pe sticlă acum 45 de ani, însă acestea mai sunt și astăzi difuzate și continuă să facă audiență. Filmul Veronica a fost vizionat de 3.620.176 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Ce face acum Lulu Mihăiescu

În anul 1996, Luminița Petre (n.r. numele după căsătorie) s-a mutat definitiv din România și s-a stabilit în Vancouver, Canada, acolo unde predă lecții de pian. Îndrăgită actrița are o fiică în vârstă de 28 de ani, pe Ana.

Din păcate, carieră să artistică s-a încheiat destul de devreme. Luminița Petre a mai jucat în doar câteva producții autohtone și apoi a dispărut din lumea artistică. În anii 90, Lulu a cântat în trupa Timpuri Noi. Mai mult, actrița a mai jucat în următoarele filme: “Mama”, “Saltimbancii” și „Un saltimbac la Polul Nord”.

Lulu Mihăiescu a împlinit ieri 52 de ani.

 

Sursa foto: Facebook Lulu Mihăiescu, capturi video

Publicat: 18 nov. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă