Ileana Badiu, detalii neștiute din căsnicia cu soțul ei. Ce nu i-ar ierta niciodată: “Lucrurile au fost discutate de la început”

Publicat: 31 oct. 2020, 09:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ileana Badiu are o căsnicie de 12 ani cu un renumit medic. Cei doi au trecut prin peste multe greutăți împreună, mai ales perioada în care au avut o relație la distanță, perioadă în care doctorul a studiat la Munchen. Vedeta dezvăluie că își iubește enorm soțul, însă este un lucru pentru care nu l-ar ierta niciodată.

„Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical. Stresul, gărzile, pacienții mai importanși decât programul familiei, meseria în sine, care dedică întregul om altor oameni decât lui însuși și al alor lui…e greu și e greu de înțeles. Numai iubirea poate înțelege în felul ei ciudat. Îl iubesc enorm pe soțul meu și îi respect meseria pe cât pot eu de mult. Dar zilele acestea totul a luat niște proporții de neimaginat. Pentru toată lumea, însă mai ales pentru cadrele medicale. Au fost instruite armate întregi pentru război, dar în cazul de față războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații”, a scris Ileana Badiu pe site-urile de socializare.

În cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitată recent, Ileana Badiu a dezvăluit amănunte din căsnicia sa. Vedeta a dezvăluit totodată și ce nu i-ar ierta bărbatului ei niciodată.

“N-aș putea trece peste lipsa de interes pe care aș putea să o simt de la partenerul meu și infidelitatea. Cred că infidelitatea apare când este lipsă de interes. Orice fel de tentație ai avea, dacă există interes față de partener, nu cedezi”, a spus Ileana Badiu la Vorbește Lumea. “Orice relație implică sacrificii. De la început am simțit că fac ceva pentru el, deși mie nu-mi convenea. Este nevoie de multă iubire ca să înțelegi că uneori trebuie să te pui pe tine în paranteze pentru celălalt.

De la început eu am înțeles că soțul meu are un parcurs de făcut, n-am știut că va dura 11 ani, n-am știut că vom avea un copil, dar mi-am asumat treaba asta. N-am perceput-o ca pe un sacrificiu.

Lucrurile au fost discutate de la început și am înțeles că pentru parcursul lui profesional este bine să stea în Germania. Acum este frumos că ne-am dezvoltat împreună. 

Am făcut o casă împreună, am plantat un copac, am făcut un copil, este o viață de om pe care am trecut-o împreună, iar parcursul ăsta comun schimbă total lucrurile. Importantă este construcția, ca să nu se dezbine un cuplu”, a mai spus Ileana Badiu.

Publicat: 31 oct. 2020, 09:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×