Cum este în realitate viața Lidiei Buble după despărțirea de Răzvan Simion

Publicat: 30 oct. 2020, 08:35 Autor: ileana.ghinea Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Vai ce răvășită avea să fie lumea mondenă la auzul acestei vești. Mă rog… mai bine spus l-a confirmarea acestei vești care se auzea pe ici pe colo de câteva luni. Ne amintim că anunțul oficial a venit de la Simion via contul lui de Instagram. Nu mai discutăm că la puține minute după a decis să-l șteargă… bomba fusese oricum aruncată.

După anunț, sigur că mulți au fost cei care s-au întrebat cum se va putea… pe mai departe, mai ales că Răzvan a explicat clar și la obiect că relația lor profesională va merge mai departe. De aici și întrebarea…

Cum este în realitate viața Lidiei Buble după despărțirea de Răzvan Simion?

Altfel… cu siguranță, iar acest altfel își are „miezul” în două surse: despărțirea – așa cum am stabilit deja – și pandemia. Numa` artist să nu fii în această perioadă!”. Pentru că nexam concerte, nexam adunări care să-i permită Lidiei să performeze ca și artist așa cum ne-a obișnuit de niște ani, blondei nu-i rămâne decât să „croșeteze” pe lângă.

Fără Răzvan și fără concerte, Lidie Buble îi rămâne destul timp să:

1. Petreacă mai mult timp la Deva

Privindu-i contul de Instagram, ne putem da lesne seama cât de des se deplasează artista la Deva, acolo unde-i sunt părinți și mulții frați. Un obicei pe care în viața trecută avea privilegiul să-l facă destul de rar. Fie pentru că relația cu fostul nu era bine privită de conservatorul Tată, fie că viața artistică o bloca. Acum, că tot e la liber, să se bucure d-ară de ce îi este drag.

„Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.”, povestea cântăreața acum ceva ani.

2. Scoate piesa care fac pielea de găină chiar și celui mai puțin sensibil individ.

Dovadă clară, cea mai nouă piesă pe care a lansat-o artista împreună cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. „Vino, du-te” are deja peste 5 milioane de vizualizări, după doar 4 săptămâni de la prima audiție. Și asta nu este nimic… Buble pregătește ceva tare de tot, o melodie de suflet pe care acum o „coace” în studio.

3. Are, în sfârșit, grijă de ea

Și… după familie și carieră, în timpul rămas liber, Lidia Buble se preocupă de fizicu-i. Fie vorba între noi, după cum arată, are timp suficient. Din surse sigure am aflat că blonda se duce aproape în fiecare zi la sală și de 3 ori pe săptămână la masaj cu bambus. Nu mai departe de zilele, blonda Lidia a ridicat pulsul colegilor de la sală când și-a făcut apariția îmbracată într-un costum negru, mulat, și destul de… cu toatele la vedere.

Până la urmă… știi cum e… Bine că suntem sănătoși!

Publicat: 30 oct. 2020, 08:35 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă