Topul vedetelor care au desfăcut picioarele prea mult și s-a văzut tot!

Publicat: 20 sept. 2020, 20:17 Autor: Maria Apostol Vedete

În încercarea de a coborî ca niște dive din mașinile personale, unele dintre vedetele noastre eu oferit un spectacol erotic fără să vrea! Rochițele vaporoase și fustițele mulate le-au jucat feste, astfel încît am aflat ce preferințe au unele dintre ele când e vorba despre lenjerie intimă. 

Vedetele autohtone nu au nevoie de un eveniment special ca să ne surprindă, și s-a văzut de multe ori treaba asta în instantaneele surprise de paparazzi CIAO.RO, pe stradă, în timp coborau din propriile mașini.

În teorie, atunci când o domnișoară iese dintr-o mașină, îmbrăcată în rochie sau fustă mulată, trebuie să fie extrem de atentă cât de mult își desface picioarele. Iată însă că nu toate se gândesc la aceste detalii și ne arată preferințele lor în materie de lenjerie intimă.

Roșie, albă, cu dantelă, gusturile sunt variate! Mai interesant este că niciuna dintre vedetele care a ajuns în acest top incitant nu a încercat să „dreagă busuiocul” când a simțit că aerul pătrunde și în zone mai puțin acoperite.

Ba dimpotrivă, toate s-au comportat natural și au oferit camerei de fotografiat un adevărat spectacol erotic, înterzis minorilor!

 

 

 

 

Publicat: 20 sept. 2020, 20:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă