Radu Mazăre Jr. a început ”preludiul” cu noua iubită în timpul unei petreceri la mare

Publicat: 19 sept. 2020, 21:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fiul celebrului Radu Mazăre a fost prezent la începutul sezonului de vară la cele mai tari petreceri de pe litoralul românesc. Nu putea să încheie acest an fără a bifa condica la cea mai exclusivistă ultimă petrecere din Mamaia, acolo unde s-a distrat pe cinste alături de prieteni… dar și de o tânără misterioasă.

Celebrul Radu Mazăre Jr. îi calcă tatălui său pe urme. Cei doi au în comun foarte multe lucruri, de la pasiunea pentru diferite sporturi, până la cea pentru sexul frumos, dar și pentru petreceri.

În ultimul weekend în care terasele și cluburile din Mamaia au fost deschise, nebunia și distracția au atins cote maxime. Bineînțeles că această vară trebuia să se încheie mult mai bine decât a început, iar Radu Mazăre Jr. a uitat de toate restricțiile, și-a luat gașca și pus pe distracție.

Paparzzi CIAO.RO l-au surprins în cel mai exclusivist club, acolo unde Răducu nu a ținut cont de nicio regulă de distanțare fizică. Masca a lipsit cu desăvârșire, însă cea mai mare problemă ar fi că tânărul a fost suspect de apropiat de o tânără care nu l-a scăpat din ochi întreaga seară. Cel mai probabi chiar lui iubită …

Radu Mazăre Jr, agățat în club de o tânără șatenă

Deși ușor indiferent, Radu Mazăre Jr. s-a bucurat de prezența domnișoarei. Nu cunoaștem cu certitudine starea civilă a tânărului, pentru că nu a vorbit până acum despre o posibilă relație, însă putem spune că există toate șansele ca cei doi să ajungă să se îndrăgostească, iar dovadă stau imaginile surprinse la ceas de seară.

După cum v-am prezentat povestea, tânăra domnișoară nu l-a scăpat din ochi nicio clipă, ba chiar l-a făcut să zâmbească ori de câte ori i-a șoptit la ureche, iar acesta este unul dintre semnele care arată faptul că cei doi se simt bine unul în compania celuilalt.

La fiecare apariție, juniorul ex-primarului Constanței a petrecut fără să iasă în evidență, iar de această dată s-a întâmplat exact acelați lucru. Spre deosebire de tatăl său care întorcea toate privirile atunci când pășea într-un club, Răducu prefără să nu fie în atenția oamenilor.

Publicat: 19 sept. 2020, 21:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă