Călin ”Scandal” Geambașu vrea să devină un tată model! A făcut super-echipă cu fiul său la o sesiune de cumpărături

Publicat: 14 sept. 2020, 21:56 Autor: ileana.ghinea Vedete

Iată că am trăit să o vedem și p-asta! Un moment de liniște în viața lui Călin Geambașu. O clipă de normalitate într-o existență care, de ani buni, se desfășoară între scandalurile cu tatăl și cele cu cea care i-a fost jumătate niște ani.

Renegat de propriul tată și acuzat de iubita lui că și-ar fi suspus copilul la tratamente traumatizante, artistul își merită pe deplin numele de Călin „Scandal” Geambașu. Anii au trecut, apele parcă s-au mai liniștit, iar viața artistului pare să se fi întors la sentimente mai bune.

Dovadă clară… ipostaza în care a fost surprins artistul zilele trecute de către colegii noștri, paparazii ciao.ro. Din imagini se vede treaba că Geambașu Jr. este dispus și decis să-și pună ordine în viața. De mână cu fiul lui, Călin Geambașu a plecat la cumpărături de… mobilă. Să fie vreo renovare și fizică, nu numai una sentimentală? În fine… După turul de rigoare al magazinului, după ce și-a ales necesarul, artistul – bărbat responsabil – s-a asigurat că bunurile au fost încărcate în siguranță și trimise la locul potrivit, și a plecat acasă alături de fiul său. Privind imaginile, băiatul cântărețului nu pare deloc stresat sau agresat, cum se susținea în spațiul public, fapt care ne duce cu gândul că decizia magistraților a fost una inspirată în cazul scandalului Călin Geambașu – Angelica Cadar.

Alfel, ne amintim că fosta logodnică și mamă a fiului lui, Davin, i-a adus artistului tot felul de acuzații vizavi de un posibil comportament neortodox pe care bărbatul l-ar fi avut la adresa fiului lui. După un scandal care a durat mai bine de 2 ani, Geambașu a avut câștig de cauză, de ce, explica artistul acum câteva luni.

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, „mămica iubitoare” Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească. Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call.

Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către „mămica bună și iubitoare. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul imaculat în dreptul nostru”, scria Geambașu pe contul de Facebook.

Și… atunci când totul părea că se îndreaptă către un final scandalos, HOP, sfârșitul verii vine cu o nouă perspectivă asupra vieții din partea clanului Geambașu.

„Ce mică-i vacanța mare…!
DaviN, Angelica și cu mine ne-am bucurat săptămâni la rând de momentele frumoase pe care ni le-au oferit locurile pe unde am mers, fiind totuși precauți și în deplină siguranță sanitară, evitând aglomerațiile.
Vacanța asta, DaviN a avut parte de clipe de fericire, de normalitate, de viață de familie așa cum o știe el și așa cum a beneficiat dintotdeauna (în afara scenetelor mămicii, desigur).

Poate că tratamentele psihice pe care Angelica le-a tot făcut în ultimii ani au dat ceva roade și au ajutat-o să obțină un parcurs favorabil mai stabil. Dacă Angi și-ar fi terminat aceste tratamente psihice începute încă de dinainte ca noi să fi pornit o viață de familie (cu responsabilități zilnice de părinți și oameni de casă), în mod cert nu ar mai fi apărut oscilațiile ei radicale de pe parcursul ultimilor 12-13 ani. Dar, momentan e bine că e mai bine (chiar dacă și acum mai are momente când se lamentează de ciudă că a pierdut toate atacurile împotriva mea, fiindcă i-au fost demontate minciunile prin simplul Adevăr cronologic). În paralel cu aceste momente frumoase de familie continuă să facă diverse reclamații cum că de fapt ”nu ar fi bine”, dar, mă rog, se vede totul limpede. Oamenii nu sunt orbi și de aceea câștig fără excepție toate aceste atacuri fără vreo minimă noimă asupra mea, atacuri desfășurate în paralel cu multă stare de bine evidentă. Momentan locuiește în casa în care am copilărit yo, în apartamentul părinților mei și poate asta o va ajuta să se redreseze. Ne vizităm, ne jucăm, vedem filme împreună, dansăm, o ajut cu diverse lucruri când are nevoie, DaviN a mai dormit cu ea, din astea… Credem în Bine! Singurul tratament cu adevărat benefic îi va fi Iubirea & Continuitatea. Chiar dacă m-am delimitat relațional de ea încă din 2012 și nu am mai dat bani familiei ei extinse, am continuat să fiu OM de familie zi de zi, prioritizând nevoia firească a lui DaviN de a-și avea părinții drept sprijin temeinic în etapele creșterii, bucurându-ne de o viață completă, cu toate ingredientele pozitive posibile.
Nu este deloc o întâmplare faptul că astăzi sunt bun prieten cu toate fostele mele iubite și cu fosta soție, Lavinia. Doar Angi San e un pic mai…artificiosă.
Blândețea, Bunătatea și Răbdarea mereu triumfă pe termen lung.

Să ne bucurăm de ce ne oferă fiecare clipă și să avem parte cu toții de un An Școlar reușit (în pofida condițiilor existente la nivel Mondial)!”, conchide artistul pe Facebook.

Publicat: 14 sept. 2020, 21:56 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă