VIDEO. Coco, ”devoratoarea” de bărbați! Cum arată soția lui Ice-T, ”cea mai dorită dintre pământeni”

Publicat: 02 sept. 2020, 14:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Când auzi ”Coco” te poți duce cu gândul la un personaj, un nume amuzant sau chiar un serial… dar majoritatea bărbaților se duc cu gândul la cea mai frumoasă divă Playboy-istă!

Coco Austin, soția lui Ice-T, este o femeie cu forme voluptoase, dorite de mulți bărbați. E blondină, are un ”portbagaj” privit în toate pozițiile și niciodată nu se sfiește să își arate trupul pe platformele de socializare. Soția lui Ice-T a fost starletă de filme pentru adulți în trecut, postează constant imagini foarte HOT pentru internauți și nu ratează niciun eveniment, căci și acolo își pune în valoare formele apetisante!

De multe ori, datorită aparițiilor sale incendiare, Coco Austin a reușit să mențină ”vii” titlurile paginilor din străinătate, cu pozele super sexy și ținutele pe care le abordează.

Coco Austin, ”cea mai dorită dintre pământeni”

Coco Austin și Ice-T sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună o fetiță de 4 anișori pe nume Chanel, pe care o răsfață întotdeauna! Ba mai mult, de foarte multe ori se asortează cele două când vine vorba despre stilul vestimentar și accesorii și nu ratează niciodată să le arate internauților modul în care pozează.

Coco Austin are 40 de ani, a atras atenţia după ce şi-a pus implanturi în posterior şi sâni. Este căsătorită cu Ice-T din 2002 şi a devenit mămică pe data de 29 noiembrie 2015.

Publicat: 02 sept. 2020, 14:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×