Drama care i-a marcat viața lui Cezar Ouatu. Puțini știu prin ce clipe grele a trecut celebrul artist: ”Era pe scenă când tatăl lui a făcut infarct”

Publicat: 21 aug. 2020, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În spatele poveştii de succes, contratenorul Cezar Ouatu ascunde o adevărată dramă. În urmă cu câțiva ani, în timp ce el se afla pe scenă, tatăl acestuia se stingea, la Ploieşti, în urma unui infarct.

Cezar Ouatu nu a avut deloc o viaţă uşoară. După 12 ani de cursuri de pian şi ore îndelungi de canto petrecute la liceul de muzică „Carmen Sylva” din Ploieşti, artistul pleca împreună cu mama sa în Italia.

Cea care i-a dat viață artistului  l-a însoţit şi s-a sacrificat alături de artist.

„Greu ne-a fost mereu. În ’96 am plecat cu băiatul şi am închiriat o casă în Lodi, un oraş de lângă Milano. Pentru a putea plăti chiria, am făcut şcoala de infirmieră, apoi m-am angajat la spitalul public. Cezar avea şi el tot felul de joburi, spre exemplu dimineaţa vindea pizza, ca să scoată nişte bani, apoi după masa mergea la facultate.

Greul a fost permanent, dar soţul ne-a susţinut, până când s-a prăpădit”, a declarat mama artistului pentru click.ro.

Drama care i-a marcat viața lui Cezar Ouatu

Însă cel mai greu moment din viața cântărețului a fost în ziua în care a aflat că tatăl lui s-a stins…

„Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit. Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare”, a mai spus Maria Ouatu pentru sursa citată.

Moartea tatălui său l-a afectat atât de tare încât pe scenă, la sfârşitul unui spectacol, amintirile şi emoţiile l-au năpădit, iar Cezar a izbucnit în plâns.

Publicat: 21 aug. 2020, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×