”Sanchi” s-a așezat la casa lui! Femeia cu care are o relație de aproape doi ani l-a cumințit definitiv

Publicat: 20 aug. 2020, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bogdan Şteblea (cunoscut în lumea bună drept ”Sanchi”) și noua sa parteneră au plecat într-o binemeritată vacanță ”la capătul pământului”. Cei doi au făcut publică povestea de dragoste pe care o trăiesc și au împărtășit cu fanii momentele frumoase pe care le-au trăit în aceste zile.

În lumea mondenă, Bogdan Şteblea e cunoscut mai ales pentru relaţiile îndelungate pe care le-a avut cu câteva artiste. Pe lista celebrului cuceritor sunt enumerate cântăreţele Luminiţa Anghel şi Manuela Fedorca, lângă care ”Sanchi” a stat o bună bucată de timp.

Cert este că în acest moment, doamna doctor Dana Miricioiu a reușit să îl ”cumințească” pe ”Sanchi” și de câțiva ani să aibă o relație liniștită alături de acesta.

Bogdan Şteblea, vacanță de vis cu iubita sa

Cei doi au plecat într-o vacanță, după perioada de izolare prin care a trecut întreaga planetă. Cuplul a închiriat un yacht și au vizitat cât au putut din frumusețile Africii.

Deși încă din 2018 cei doi au fost surprinși împreună, relația lor a fost ascunsă de ochii curioșilor. Chiar și acum după doi ani, cei doi nu dau prea multe detalii despre povestea lor.

Recent, partenera lui Șteblea a publicat câteva fotografii pe care ulterior le-a șters de pe rețelele de socializare. Doar una singură a mai rămas pe Instagram, însă deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care femeia a luat această decizie.

”La capătul pamântului”, a scris Dana Miricioiu în dreptul unei fotografii pe care ulterior a șters-o.

Bogdan Şteblea, probleme financiare

În 2016, se pare că „Sanchi” a fost dat în judecataă de foştii parteneri de afaceri, care l-au acuzat că a refuzat să îşi achite datoriile faţă de ei. Compania care l-a dat pe mâna judecătorilor are ca obiect de activitate decoraţiunile interiore şi a câştigat procesul împotriva încă de la primul termen. „Admite cererea formulată de către petenta/ul SCPEJ MIHAI GHIŞOIU, MIHAI POPA ŞI COSMIN GABRIEL VARARU GAVRILESCU privind pe creditoarea SC PLATINUM DESIGN SRL şi pe debitorul STEBLEA BOGDAN şi în consecinţă : Încuviinţează executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 18307/12.10.2015 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti prin toate formele de executare, până la realizarea creanţei cuprinse în titlul executoriu de 4.277,99 lei, debit principal care se va actualiza cu dobânda legală de la data scadenţei facturilor PD0080/20.08.2012 şi PD0109/12.10.2012 şi până la data achitării integrale, şi suma de 200 lei cheltuieli de judecată, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”se menţiona în sentinţă.

Publicat: 20 aug. 2020, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×