Top 20 cele mai erotice ”sirene” de la malul mării care sunt păzite non-stop de ”pufoșeniile” lor

Publicat: 16 aug. 2020, 22:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Inclusiv când e vorba de vacanță la mare, vedetele noastre nu-și ignoră animalele de companie, ba dimpotrivă, pentru că le consideră parte din familie, au un loc asigurat pe șezlong, lângă stăpân! CIAO.RO vă prezintă un top 20 al celor mai sexy celebrități care au făcut spectacol pe plajă cu ”pufoșeniile” lor.

Instinctul matern al divelor dâmbovițene se vede de la o poștă, chit că unele dintre ele nu recunosc sau nu consideră oportun momentul să facă copii. Ca să vă convingeți de asta trebuie să vizionați fiecare poză în parte din galerie, acolo unde o să vedeți că toate ”pufoșeniile”, indiferent cine este celebra ei stăpână, au avut parte de toată atenția și de un tratament ”regal”, întocmai ca niște copilași răsfățați.

S-a întâmplat la mare, acolo unde vedetele au fost puse la încercare, în diferite poziții, de către animăluțele lor de companie, fără să știe că momentele acestea sunt surprinse.

Așa se face că ceea ce lor li se părea doar o joacă banală cu patrupezii, a fost mai mult decât atât, și asta pentru că celebrele stăpâne au oferit nu doar fotografului, ci și bărbaților de plajă, un spectacol erotic, fără să-și propună asta.

Costumele lor de baie minuscule au incitat privirile, mai ales când se aplecau după cățeluși, iar când ieșeau din mare, cu ei în brațe, toată lumea le-a admirat formele ude care se evidențiau.

 

 

 

 

 

 

Publicat: 16 aug. 2020, 22:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×