Anastasia Lazariuc a trecut prin clipe cumplite. A rămas orfană de tată la 14 ani, iar înainte de a deveni celebră a lucrat ca femeie de serviciu!

Publicat: 20 iul. 2020, 11:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cântăreața Anastasia Lazariuc, în vârstă de 67 de ani, are o poveste de viață impresionantă. Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acestuia se ascund mari suferințe.

Anastasia Lazariuc este acum o artistă împlinită și o femeie fericită, însă viața ei nu a fost mereu numai lapte și miere. Puțini știu că frumoasa artistă, provine dintr-o familie modestă, fiind cea mai mică dintre cei 11 copii!

Pe lângă neajunsurile cu care s-a confruntat în copilărie, Anastasia Lazariuc și-a pierdut tatăl pe când avea doar 14 ani.

”Când a murit tăticul meu, eu aveam 14 ani. Suferea, de mulți ani, de ulcer. Mama, care-l iubise foarte mult, a făcut atunci o depresie îngrozitoare și a vrut să se sinucidă. Iar eu, care eram încă un copil, rămăsesem dezorientată, cu sufletul pustiit, fără cel mai puternic bărbat din viața mea. Eram foarte săraci, trăiam din munca câmpului”, povestea Anastasia pentru revista Tango’.

„Îmi era rușine de colegii mei”

După ce tatăl său a decedat, situația familiei sale a început să se degradeze din ce în ce mai tare. Din cauza faptului că nu se ajungeau cu banii, Anastasia, o copilă pe atunci, a trebuit să lucreze ca femeie de serviciu, la școala unde învăța, cu jumătate de normă.

”Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început, îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase.

Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea. Asta i-a mai alinat durerea și a făcut-o, încet-încet, să-și revină. O vreme, am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat”, a mai mărturisit artista pentru sursa citată.

Publicat: 20 iul. 2020, 11:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×