Ce ii atrage pe barbati la femei – 5 parti ale corpului la care se uita barbatii prima oara

Publicat: 14 oct. 2017, 13:26 Autor: D. C. News 3
Ce ii atrage pe barbati la femei – 5 parti ale corpului la care se uita barbatii prima oara

Ce ii atrage pe barbati la femei – Un studiu recent ne dezvaluie in sfarsit care sunt cele mai atragatoare parti ale corpului unei femei pentru un barbat. Exista si cateva surprize la care multe femei nu se asteptau.

Ce ii atrage pe barbati la femei – De multe ori mintea unui barbat ramane un mister pentru femei. Un studiu realizat recent a chestionat mai multi barbati in legatura cu atractia fata de o femeie si care sunt principalele atuuri ale acesteia.

In clasamentul celor mai mari atractii pentru barbati se regasesc si cateva surprize.

Ce ii atrage pe barbati la femei – zambetul

Multe femei nu se asteptau ca cel mai atragator lucru al lor pentru un barbat sa fie tocmai zambetul. Se pare ca cei mai multi barbati se indragostesc si se lasa cuceriti de simplitatea unui zambet natural al femeii, probabil acesta fiind si motivul pentru care cei mai multi barbati incearca sa aiba simtul umorului in jurul persoanei care o plac, pentru a o face sa-si dezvaluie zambetul.

Ce ii atrage pe barbati la femei – Ochii

Daca zambetul a fost pe locul 1 in preferintele barbatilor si a surprins pe toata lumea ca a devansat alte calitati fizice la care toti ne asteptam, iata ca si pe locul al doilea avem parte tot de o surpriza.

Ochii reprezinta o mare atractie pentru barbati, o privire patrunzatoare transmite foarte mult si poate sa cucereasca foarte usor. Barbatii se declara atrasi de femeile care au curajul sa ii priveasca direct.

Ce ii atrage pe barbati la femei – Posteriorul

Iata ca ajungem si la ceea ce ne asteptam toti: barbatii se declara foarte atrasi si cuceriti de posteriorul unei femei. Barbatii recunosc ca arunca priviri pe furis catre un posterior bombat atunci cand au ocazia si se lasa foarte usor impresionati.

Ce ii atrage pe barbati la femei – Mintea

Nu ignorati atractia unui barbat fata de mintea unei femei. Ramane o arma foarte puternica, chiar daca mai putin puternica decat posteriorul. O multime de barbati marturisesc ca mintea unei femei ii poate fascina mult mai mult decat aspectul fizic.

Ce ii atrage pe barbati la femei – Bustul

Bustul unei femei este si el in top 5 atractii pentru barbati, insa gusturile sunt diferite, astfel ca nu marimea bustului este cea mai importanta. Pur si simplu, barbatii se pare ca sunt fascinati de sani si e firesc sa fie asa.

Publicat: 14 oct. 2017, 13:26 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă