Pozează fericită doar pe Instagram! Adelina, cine îți face nopți albe? Influencerița se hrănește cu energizant și cafea

Publicat: 08 iun. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Când ai 1,5 milioane de oameni care te urmăresc zi de zi (pe Instagram), probabil că nu e ușor să-i mulțumești pe toți. Iar asta se vede și pe fața Adelinei Pestrițu, atunci când lasă deoparte filtrele de pe telefon și intră în starea ei naturală. 

Există poze pe Instagram cu Adelina Pestrițu în care să nu arate perfect? Nu! Zâmbete largi, machiaje de lux, accesorii scumpe și numai haine cu etichete de designer. Iată că după ce a renunțat la televiziune, promovarea pe social media a devenit jobul ei principal, și nu pare să fie chiar cea mai ușoară meserie din lume, așa cum poate se vede din exterior.

Cu multă muncă, ea a reușit să-și formeze o comunitate numeroasă, de 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, platforma unde se și promovează cel mai mult.

În poze, Adelina trebuie să arate mereu ca scoasă din cutie și, foarte important, zâmbitoare. Doar că, atunci când ”iese din tură”, lucrurile se schimbă puțin, și parcă nu mai e aceeași.

Paparazzii CIAO au surprins-o împreună cu soțul și fetița ei la o plimbare prin parc, nu înainte de a opri la o benzinărie, acolo unde bruneta a mers să cumpere câte ceva de băut. Chipul ei nu trăda nicio urmă de fericire, ba dimpotrivă, era posacă și cu gândurile probabil foarte departe.

A ieșit din benzinărie cu ambele mâini ocupate de o cutie de energizant, un pahar de cafea și mai multe bancnote. Ceea ce ne duce cu gândul că ceva, sau cineva, îi face nopți albe influenceriței!

 

Publicat: 08 iun. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă