Gura maaaaaare! Topul celor mai pofticioase vedete din România, surprinse în fapt! Ce poziție ocupă Laura Cosoi, Brigitte Sfăt și Oana Roman

Publicat: 24 mai 2020, 21:32 Autor: Maria Apostol Vedete

Până și cele mai sexy vedete de pe plaiurile noastre mioritice au uitat de maniere atunci când le-a izbit foamea. Nu mai conta că se aflau la plajă, pe stradă, sau în parc, privirile insistente ale curioșilor nu le-au oprit din înfulecat. Cele mai ”calificate” dintre ele au prins cele mai bune locuri într-un top cu imagini absolut demențiale!  

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții în acest top o reprezintă actrița Anca Lupu, care a fost fotografiată în timp ce și-a scos un șnițel dintr-o plasă și l-a înfulecat pe stradă, fără să-i pese vreo clipă că este privită din toate părțile.

Tot la categoria ”grea” intră și Loredana Groza, care și-a lăsat acasă toată finețea atunci când a poftit la o shaorma și a mâncat cu nesaț din ea, în mijlocul unei mulțimi,

Laura Cosoi, în schimb, ne-a oferit fără să vrea o ipostază fierbinte, atunci când am surprins-o în timp ce mușca pe nerăsuflate dintr-o banană.

Brigitte Sfăt și-a adjudecat și ea un loc bun în acest clasament, după ce a fost pozată înfulecând dintr-un covrig, de parcă luptase pentru el într-o revoluție.

Galeria foto o să vă lase și pe voi fără cuvinte!

Publicat: 24 mai 2020, 21:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă