Minune de la Dumnezeu! Un bebeluș a început să meargă la doar câteva minute după ce a fost născut

Publicat: 31 mart. 2020, 13:57 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O altă minune de la Dumnezeu! Un bebeluș a început să pășească la câteva minute după ce a fost născut. Evident, acesta nu a fost lăsat singur să facă pași, un medic ținându-l în mână.

Videoclipul, care a fost postat pe rețelele de socializare în anul 2017, când a avut loc minunea, arată cum un bebeluș, care abia se născuse, încearcă să facă pași, la doar câteva minute după ce a văzut lumina zilei, arată The Sun.

Moașa care îl susținea pe bebeluș era în stare de șoc și nu îi venea să creadă ceea ce vede. Asistenta, care este îmbrăcată în haine chirurgicale, cu o mască clinică deasupra gurii, strigă uimită: „O, draga mea, fata merge. Doamne sfinte!”.

Moașa văzută în videoclip, explică că a încercat să îi ofere copilului o baie, dar copilul vrea doar să se ridice și să meargă.

„Tată milostiv. Încercam să o spăl aici și ea continuă să se ridice să meargă ”, explică ea arătând cu o mână spre locul unde a încercat inițial să pună copilul pentru a-i oferi copilului prima baie.

”Dumnezeu e sus. Dacă le-ai spune oamenilor ce s-a întâmplat, nimeni nu l-ar crede dacă nu l-ar vedea cu ochii lor”, a mai spus moașa. La momentul respectiv, videoclipul devenise viral, având peste 50 de milioane de vizionări și peste 1.3 milioane de share-uri.

Publicat: 31 mart. 2020, 13:57 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă