Despărţire în showbiz! Lana del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, şi-au spus adio!

Publicat: 21 mart. 2020, 17:02 Autor: Elena Vedete
Despărţire în showbiz! Lana del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, şi-au spus adio!

Lana Del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, şi-au spus adio!

Sean Larkin a fost cel care a anunțat despărțirea. „Momentan, suntem doar prieteniÎncă vorbim, ținem legătura, însă avem programul foarte încărcat pentru moment„, a declarat el pentru New York Times.

„Când eram în Tusla ieșeam cu prietenii mei ce lucrează în acest domeniu (polițiști) și iubitele lor. Am mers la Super Bowl împreună, am luat cina și lucruri de genul. Am făcut lucruri normale pe care cuplurile le fac cu prietenii lor.’, a povestit Sean.

Tată a doi copii, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, bărbatul a mai spus că s-au arătat surprinși în momentul în care au aflat cine este noua iubită a tatălui lor, conform verdict.ro. „Nu le-a venit să creadă’, a precizat el.

Mai mult, în cele din urmă tatăl a pășit chiar și pe covorul roșu, la Premiile Grammy: „Am fost întrebat dacă am avut emoții, dar n-a fost deloc cazul. Să fii fotografiat și să răspunzi la întrebări a fost plăcut, nu înfricoșător , a declarat el.

Publicat: 21 mart. 2020, 17:02 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă