Război total între Iulia și Mihai Albu, iar la mijloc este fetița lor! ”Se teme ca as putea-o infecta cu virusul Covid-19”

Publicat: 18 mart. 2020, 09:43 Autor: Elena Vedete
Război total între Iulia și Mihai Albu! Scânteaia de la care a pornit scandalul este o fotografie pe care Mihai Albu a postat-o pe rețele de socializare, fapt care a enervat-o la culme pe fosta soție a creatorului. 
În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Iulia Albu l-a făcut praf pe fotul ei soț. Motivul? În plină epidemie de coronavirus, Mihai Albu a făcut o glumă care n-a fost pe placul tuturor. Designerul s-a fotografiat cu o coroană pe cap, în dormitor, iar la descrierea pozei a scris: ”Am CORONA, n-am VIRUS”.
”Vai, ce penibil. Fotografia este făcută în fostul nostru dormitor, este patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru. Nu știam poza, nu-l urmăresc”, a spus Iulia Albu.

Mihai Albu, răspuns pe măsură

„Stimabila a declarat pe post ca nu-mi va da copilul in acest weekend pe motiv ca am fost si ma duc la serviciu si ca se teme ca as putea-o infecta cu virusul Covid-19… Asta in emisiunea in direct “La Maruta”. Ma intreb, stimabila de ce se duce la serviciu si se expune aceluiasi virus si apoi se duce acasa la copil? Sau femeilor penibile le este permis!? Fotografia postata de mine a fost o gluma, poate de plictiseala acumulata dupa patru zile de stat acasa incontinuu si nu a lezat pe nimeni, nici macar pe gainile si cocosii ei. Aceeasi lipsa de respect pe care o cunosc dintotdeauna…penibil intr-adevar! Stimabilei ii transmit: IZOLEAZA-TE!”, a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 18 mart. 2020, 09:43 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă