Surpriza pe plaja, in Grecia! Ce vedeta a fost surprinsa ASA! S-a dus trupul ei de diva. Indiciu: e dansatoare

Publicat: 07 oct. 2017, 18:32 Autor: D. C. General

Ce vedeta a fost surprinsa ASA, pe plaja! Daca nu o recunosti, iti spunem noi cine e! Ola Jordan a fost surprinsa plina de celulita, in bikini. Dansatoarea in varsta de 34 de ani s-a cam lasat de sport. Aceasta se afla in vacanta alaturi de sotul ei, James.

Ola Jordan este o fosta dansatoare profesionista. Aceasta l-a avut ca partener pe James Jordan, cel care i-a devenit si sot. Cei doi au format una dintre cele mai cunoscute perechi de dans sportiv. In 1999 au castigat campionatul de dans al Poloniei, informeaza prosport.ro.

Ce vedeta a fost surprinsa ASA, pe plaja!

Ce vedeta a fost surprinsa ASA, pe plajaAvand o rampa de lansare, cei doi dansatori s-au mutat in Marea Britanie. Din 2006 pana in 2015, Ola si James Jordan au participat la ”Strictly Come Dancing”. Dar, ajunsa la 34 de ani, vedeta pare sa fie o amintire a formelor care au facut-o celebra.

Ce vedeta a fost surprinsa ASA, pe plajaOla Jordan a fost surprinsa pe o plaja din Grecia, alaturi de sotul ei. Aceasta a luat cateva kg in plus si celulita i-a acaparat fesele si picioarele. Un fapt banal, ati zice, dar o schimbare majora in rau fata de cat de bine arata in urma cu doar 4 ani!

Publicat: 07 oct. 2017, 18:32 Autor: D. C. General
Pe aceeași temă
×