Ce spunea George Burcea cu o lună înainte să se separe de Andreea Bălan! ”Atenție cu cine ești, cu cine stai și cu cine vrei să-ți construiești viitorul”

Publicat: 09 mart. 2020, 14:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Relația Andreei Bălan cu George Burcea stă pe butuci în prezent, căci frumoasa cântăreață are acum datoria de a-și apăra cele două fetițe, indiferent de ce va urma.

Potrivit Cancan, George Burcea declara în urmă cu o lună, înainte să se certe cu Andreea Bălan și să fie prins drogat la volan, faptul că trebuie să fim atenți în general cu cine ne construim viitorul.

”Așa că de acolo, de la începutul relației trebuie pornit. Atenție cu cine ești, cu cine stai și cu cine vrei să-ți construiești viitorul. Nu-i problemă că a avut probleme, că tatăl lui a fost bătăuș, că el nu poate să fie așa, drept dovadă, eu nu sunt așa, dar e bine de discutat lucrurile astea de la început și e bine de știut că poate avea o tentativă, și cum faci ca și cuplu să nu ajungi acolo”, erau cuvintele lui George.

Dar când cei doi s-au cunoscut, nimeni nu ar fi crezut că după cinci ani de relație s-ar putea ajunge aici. Artista Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a spus ce gânduri o macină, referitor la relația dintre ea și George Burcea. Dar, actorul a făcut o declarație dură la adresa frumoasei artiste, zicând că ea i-ar fi căutat în telefon.

”Acuma, în momentul în care dorm, ea îmi ia telefonul, că știm parolele, și îmi controlează… habar n-am, nu știu, că nu mi-am pus camere în casa. Poate face lucrul ăsta. Chestia e că nu am nimic de ascuns”, zice actorul.

”Eu nu m-am gândit nicio secundă că Andreea ar putea să mă înșele. Și cu siguranță nici ea. Și știi de ce nu m-am gândit? Pentru că eu nu aș face-o. Și sunt liniștit… ia-mi telefonul la orice oră. Dacă eu aș greși ca un tâmpit, totul se răsfrânge asupra copiilor”, a continuat George Burcea.

Ce spunea George Burcea cu o lună înainte să se separe de Andreea Bălan

”Sunt așa cum mi-aș fi dorit să fie tatăl meu și nu a fost. Cred că sunt un tată perfect, adică simt că sunt un tată perfect. Îmi iubesc soția, cele două fetițe, mor de ele. Eu și soția încercăm să ne facem programul astfel încât măcar unul dintre noi să fie acasă cu ele. Când ajung acasă și îmi iau în brațe soția și cele două fetițe, satisfacția este la nivel maxim.

Îmi place, le iubesc, le ador! Ele mă iubesc, ele au nevoie de noi. Noi, ca și copii, avem nevoie de părinți, să fie aproape, și mai mult decât să fie aproape este ca părinții să fie fericiți, pentru că așa și copiii preiau energia, iar, când vor crește mari, vor fi fericiți dacă părinții sunt fericiți. Dacă părinții nu se înțeleg, ei vor crește cu niște dizabilități psihice destul de grave. Când eram copil, îmi spuneam că eu, când voi fi tată, voi fi cel mai bun tată pentru copiii mei”, mai zicea George Burcea.

Publicat: 09 mart. 2020, 14:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă