Top 22 cu cele mai dotate mămici din showbiz! Pe ce loc se află sânii Annei Lesko și fundul Andei Adam

Publicat: 29 feb. 2020, 09:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Chiar dacă sunt mămici și se află la vârsta a doua, au un sex-appeal aparte și se mândresc cu ceea ce sunt și ce au făcut până în prezent. Iată cel mai HOT top al vedetelor-mămici din România!

1. Anamaria Prodan

– Sexy-impresara are 47 de ani și se mândrește cu trupul ei incredibil de lucrat și sexy! Mai mult decât atât, știe să se împartă între carieră și familie și să împace toți copiii. Anamaria Prodan are 3 copii: Sarah, Rebecca și pe Laurențiu Junior. Este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din 2008.

2. Anna Lesko

– artista a ajuns la vârsta de 41 de ani și se mândrește cu formele sale apetisante! Este sexy, dezinvoltă, frumoasă și se îmbracă cu stil! Este fericita mămică a unui copil în vârstă de 6 ani. Ea îl dăduse în judecată pe tatăl copilului, DJ Vinnie, în 2019. Ea a devenit mamă la 35 de ani.

3. Anda Adam

– La vârsta de 39 de ani, cântăreața se mândrește cu proiectele pe care le are, dar și cu un trup de invidiat. Blondina știe mereu să pozeze, iar micuța Evelin Nicolescu este absolut o dulceață de fetiță! Este căsătorită din 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu.

4. Andreea Bănică –

Ajunsă la 41 de ani, blondina Andreea încă frânge inimi în jurul ei! Chiar dacă este căsătorită cu Lucian Mitrea din 2008 și o au pe Maria Sofia, artista este dorită de bărbați!

5. Corina Bud

– Artista de 40 de ani are un băiețel în vârstă de 11 ani, pe nume Robin. Micuțul îi seamănă leit artistei, iar în timp ce crește, a început să semene și mai mult cu un actor faimos!

6. Mihaela Rădulescu

– Are 50 de ani și arată ca la 25! Pentru Mihaela Rădulescu, vârsta este doar un număr! Vedeta îl are pe Ayan Schwartzenberg, micuțul având aproape 16 ani. Vedeta este o emblemă în televiziunea din România.

7. Valentina Pelinel

– Ajunsă la vârsta de 39 de ani, Valentina Pelinel se poate mândri cu o familie frumoasă și un trup de invidiat, chiar dacă a născut trei copii: un băiat și gemene! Pe de altă parte, Borcea se mândrește cu un neam uriaș: are nouă copii!

8. Dana Săvuică

– Blondina are 50 de ani și se mândrește cu fiica ei în vârstă de 26 de ani care este și model! Julie Stanciu a moștenit frumusețea de la mama ei care a devenit celebră din 2001 la postul Acasă TV.

9. Anca Serea

– Are 39 de ani și este considerată o mamă-eroină, după ce a născut pe cale naturală șase copii! Anca Serea și Adi Sînă îi au pe Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leeah (câteva luni), iar din relația anterioarp cu un om de afaceri care a murit îi are pe David (18 ani) și pe Sarah (12 ani). Toți s-au mutat într-o vilă care costă nu mai puțin de 500.000 de euro.

10. Andreea Marin

– Andreea Marin a ajuns la vârsta de 45 de ani și se poate declara una dintre cele mai sexy mămici din România! Bruneta este mândră de trupul ei și chiar practică diferite sporturi și se axează și pe partea spirituală. Este mămica unde fetițe de aproape 13 ani, pe nume Ana Violeta Bănică.

11. Andreea Berecleanu

– La vârsta de 44 de ani, Andreea Berecleanu se poate bucura de o iubire nemărginită: are o familie frumoasă, unită, este o mamă sexy și inteligentă și a știut mereu ce a dorit de la viață! Prezentatoarea TV care a decis să se retragă de la prezentarea Observatorului are doi, Eva și Petru Zăhărescu.

12. Andreea Esca

– A ajuns la vârsta de 47 de ani și se mândrește cu o carieră de invidiat. Prezentatoarea TV, o emblemă a televiziunii din România, are și o familie frumoasă. Are doi copii, pe Alexia și Aris Eram. În urmă cu 17 ani, ea a pozat goală în timp ce era gravidă pentru a doua oară. Fotografia a fost publicată în Revista Tabu.

13. Nicoleta Luciu

– Are 39 de ani și este o mămică HOT! Nicoleta Luciu și-a menținut un trup de invidiat, chiar dacă a născut de patru ori: Zsolt Jr, de 11 ani, Kim, Kevin și Karoly de 8 ani. Vorbește trei limbi cu copiii ei: română, engleză și maghiară. Nicoleta Luciu a pozat de șase ori în Playboy.

14. Adriana Bahmuțeanu

– Ajunsă la 45 de ani, Adriana Bahmuțeanu este o mămică singură, dar care știe să-și crească copiii: Maximus și Eduard. În trecut, a avut probleme din cauza procesului cu fostul soț, în ceea ce privește custodia copiilor.

15. Oana Sârbu

– La vârsta de 51 de ani, actrița care a jucat în ”Liceenii” era una dintre cele mai râvnite dintre „colege de clasă”, dar și de platou! Oana Sârbu are un fiu pe nume Alexandru, despre care spune că este un copil extraordinar. Va face 11 anișori anul acesta.

16. Alina Vidican

– Fosta soție a lui Cristi Borcea, alături de care a fost 13 ani, dintre care 6 de căsnicie, s-a transformat incredibil după divorț. Blondina de 35 de ani se mândrește cu doi copii frumoși, Gloria Elena Borcea și George Alexandru Borcea. Vedeta și-a făcut mai multe intervenții estetice, precum lifting facial, implant mamar și fesier. Timișoreanca s-a mutat în SUA.

17. Paula Chirilă

– Are 44 de ani și se mândrește cu fiica ei, Carla Sofia. Prezentatoarea TV și omul de radio, Paula Chirilă, a divorțat de Marius Aciu la data de 1 noiembrie 2017. Fiica ei va împlini 11 anișori. În presă s-a scris că Paula ar fi avut o relație după divorț cu un tânăr de 27 de ani, Adrian.

18. Ozana Barabancea

– Ozana are 51 de ani în prezent, dar și un trup de invidiat, după ce a scăpat de zeci de kilograme în plus. Acum este trasă prin inel, purtând haine mulate, sexy și foarte feminine. Omul de televiziune are doi copii, Andrew și Gloria.

19. Monica Davidescu

– Monica Davidescu a ajuns la vârsta de 47 de ani și este mai fericită ca oricând! Actrița româncă, soția lui Aurelian Temișan, a jucat în trecut și într-un film erotic în care avea relații intime cu un american posedat de puterile lui Vlad Țepeș. Scenele au fost filmate în 2003. Monica și Aurelian au împreună o fetiță.

20. Mihaela Borcea

– Mihaela Borcea, mamă a trei copii, Angelo, Patrick și Melissa, acum ajunși la vârsta adolescentină, nu a avut tocmai o viață ușoară, dar a reușit să reziste, pentru a avea grijă de copii! Fosta soție a lui Cristi Borcea se menține frumos la vârsta de 50 de ani.

21. Romanița Iovan

– Romanița Claudia Iovan are trup de model la vârsta de 55 de ani și are un băiețel pe nume Albert. Ea și Iulian Gogan, iubitul ei, au încercat să facă un copil, însă, din păcate, a pierdut sarcina. Viața ei a fost dramatică, după ce Adrian Iovan a murit în accident aviatic în urmă cu șase ani.

22. Monica Tatoiu

– Vedeta, fostă profesoară în vârstă de 63 de ani, a dus o viață ca în puf! Ea și Victor Tatoiu au dus o viață foarte frumoasă împreună. În tinerețe, ea a pozat topless. Monica Tatoiu are un fiu în vârstă de 25 de ani pe nume Victor.

Publicat: 29 feb. 2020, 09:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă