Halucinant! O femeie a înviat din morți, la zece ore după ce se declarase decesul! Ce a visat în tot acest timp

Publicat: 25 feb. 2020, 13:42 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O situație incredibilă a avut loc în Ucraina: o femeie a înviat din morți la două ore după ce decesul fusese declarat.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 83 de ani care a fost găsită decedată săptămâna trecută chiar în locuința sa. Femeia a revenit printre cei vii la zece ore după ce decesul a fost declarat de medici.

Familia femeii începuse să facă pregătiri pentru înmormântare, dar au avut parte de surpriza vieții.

Când se înserase, la zece ore după ce femeia în vârstă de 83 de ani a fost declarată moartă, a început să dea semne de viață. Astfel, a fost dusă de urgență la spital pentru a vedea ce se întâmplă. A fost pur și simplu ca o minune, căci femeia prinsese din nou glas.

Bătrâna, Ksenia Didukh, a povestit pentru Dailymail experiența prin care a trecut.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb pe lângă mine. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia.

„A trebuit să anulăm certificatul de deces”, a declarat fiica ei.

A murit și a înviat după 21 de minute. Cum explică medicii acest caz șocant

Poștașul Joao Araujo are 48 de ani si locuieste in Gloucester, Marea Britanie. Acesta a suferit un stop cardiac in timp ce conducea pe sosele.

Povestea barbatului care a murit si a inviat dupa 21 de minute. Poștașul Joao Araujo nu va uita niciodata aceasta patanie. A facut un stop cardiac in timp ce era la volanul masinii sale. A ajuns de urgenta la spital unde medicii au incercat sa il resusciteze.

Dupa 6 ore, medicii au incetat manevrele de resuscitare. L-au declarat mort si asistentele au inceput sa il pregateasca pentru morga. Pe drum, la 21 de minute dupa ce medicii l-au pronuntat mort, Joao Araujo a inceput sa miste, informeaza The Sun.

A murit si a inviat dupa 21 de minute

Echipa de medicii care a asistat la caz nu isi explica ce s-a intamplat. Sau cum de barbatul a revenit la viata la 21 de minute dupa ce a fost declarat mort. Testele medicale au aratat faptul ca circulatia a revenit in mod spontan in inima sa. Din pacate, Joao Araujo ar putea ramane cu sechele permanente. Si asta din cauza faptului ca nu i s-a oxigenat suficient creierului in acele ore. La trei saptamani de la incident, Joao s-a intors la munca. Personalul medical de la Spitalul Gloucestershire Royal l-a poreclit Domnul Minune.

Publicat: 25 feb. 2020, 13:42 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×