Lucrul pe care nu-l cunoști despre Dan Negru! Abia acum l-a făcut public

Publicat: 25 feb. 2020, 08:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Dan Negru este, cu adevărat, una dintre cele mai importante figuri și personalități din televiziunea din România. Dar cu siguranță nu ai auzit care este plăcerea prezentatorului TV!

Astfel că Dan Negru a dezvăluit în exclusivitate pentru emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars mai multe informații despre viața privată, potrivit Spynews. În interviu, Dan Negru a povestit că una dintre pasiunile sale este reprezentată de baschet. Săptămânal, prezentatorul TV iese cu prietenii pentru a juca baschet.

Ce nu știi despre Dan Negru – pariuri sportive!

Pe de altă parte, lui Dan Negru îi place să bage la pariuri pentru jocuri sportive: ”Pe sume de 10-15 lei pariez. Pariez pe site-uri sportive”.

Ce se întâmplă cu emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru

Șefii de la Antena 1 au luat decizia oficială, iar Next Star, emisiunea lui Dan Negru, va continua și cu sezonul 10. De altfel, vineri, 6 martie, postul de televiziune a anunțat castingul pentru noul sezon, într-un promo cu prezentatorul show-ului, potrivit paginademedia.ro

Ultimul sezon al emisiunii pentru copii s-a încheiat în vara lui 2018. Sezonul al zecelea ar urma să înceapă în 2020, în grila de primăvară (sfârșitul lui februarie-începutul lunii martie).

Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing).

Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru.

Publicat: 25 feb. 2020, 08:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă