Cum arată acum Amelia Antoniu, soprana care era să moară în spital în urmă cu 10 ani! ”Am fost nevoită sa reînvăț să mă țin pe picioare și să merg”

Publicat: 04 feb. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Amelia Antoniu este prim-solista Teatrului Național de Operetă din București. În urmă cu zece ani, artista a văzut moartea cu ochii! 

Amelia Antoniu a mers la spitalul CF2, acolo unde a fost la un pas să moară în spital din cauza bacteriilor pe care le-a contactat pe patul alb. Ea s-a infectat cu stafilococul auriu. Ea a avut parte de o intervenție chirurgicală.

”CF 2 aproape m-a omorat, m-a destabilizat și m-a scos brutal din ritmul vieții mele. Mi-am recăpătat funcția respiratorie îndurând chinuri de coșmar: m-am trezit cu infecții urinare, cu hepatita C, iar una dintre escare e și acum vizibilă. Am fost imobilizată la pat și aproape nevoită sa reînvăț să mă țin pe picioare și să merg. Am ajuns să fac ferfeniță viețile și sufletele părinților mei, ale rudelor, prietenilor și colegilor, ale tuturor celor care au rezonat cu drama mea. (…) Cu medicii de la CF 2 nu am vorbit niciodată. Singura care a venit la Spitalul Universitar să vadă cum evoluează lucrurile a fost doctorița care m-a operat”, povestea Amelia Antoniu după ce a depășit perioada critică.

Mai mult decât atât, după ce a scăpat de momentele cumplite din spitalul CF2, soprana Amelia Antoniu și soțul ei au divorțat. Astfel, ea și Niculae Gament s-au separat, copilul rămânând la ea.

Atunci, când ea se afla în spital, o altă persoană avea parte de aceleași clipe dramatice. Este vorba despre Alice Preda, care la vârsta de 35 de ani, femeia a fost și ea operată la câteva minute după soprană, contactând și ea bacterii.

Soprana Amelia Antoniu împlinește 46 de ani

Astăzi, 4 februarie, este ziua ei de naștere. Amelia Adriana Antoniu a postat pe social media un mesaj, în urmă cu opt ore.

”Am simțit puterea iubirii împărtășite, adunată de atâtea suflete minunate în gânduri, urări și bucurie. Vă mulțumesc și vă iubesc pe fiecare în parte și pe noi toți la un loc”. Urmăritorii ei i-au transmis mesaje cu urări frumoase și, evident, i-au apreciat imaginile postate pe Facebook.

Publicat: 04 feb. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×