Misha și Connect-R, la un pas de împăcare: ”Avem o relație… Am putea să ne regăsim”

Publicat: 03 feb. 2020, 21:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Misha și Connect-R au lansat săptămâna trecută o  nouă piesă împreună. Se știe faptul că cei doi artiști au trăit o poveste intensă de iubire, dar că s-au separat și își cresc împreună fetița de 6 ani, pe Maya. Sunt niște părinți model, întrebați adesea dacă s-au împăcat. Și pentru că noul lor single, Asul de inimă albastră, a dat curs speculațiilor că formează din nou un cuplu, Misha ne-a mărturisit pentru Ciao.ro ce relație are, de fapt cu Connect-R, fostul soț și tatăl fetiței ei!   

Reporter: Misha, tu și Connect-R ați lansat acum câteva zile o super piesă, Asul de inimă albastră! Sunteți la a doua colaborare! Cum e acum? Vă reprezintă piesa?

Dacă ar fi să ne raportăm la trecut, pot spune că într-un anumit moment al relației ne-am fi regăsit oarecum în piesă, dar acum nu este cazul. Piesa Asul de inimă albastră, pe care am lansat-o in colaborare cu Sprint Music, nu a fost scrisă special pentru noi, deci nu putem spune neapărat că e inspirată din relația noastră, dar cred că într-un anumit moment fiecare dintre noi am putea să ne regăsim oarecum în această piesă.

Bineînțeles că se tot vorbește că sunteți din nou împreună și că vă e bine, iar piesa asta nu a făcut decât să alimenteze zvonurile! Cum comentezi acest lucru? Mai formați un cuplu?

Din contră, în această piesă este vorba despre o poveste de dragoste care se încheie, nu despre împăcare, deci… clar nu are nicio legătură!

Cum îți place să definești povestea voastră de dragoste?

Avem o relație frumoasă de prietenie, ne ajutăm reciproc, oricând la orice oră, și suntem părintii Mayei.

Maya, fetița voastră, împlinește 6 ani și îi pregătiți o super petrecere! Ce își dorește ea de ziua ei și ce cadou îi fac părinții?

Ca majoritatea copiilor, Maya își dorește multe jucării. Noi încă nu ne-am gândit la un cadou propriu-zis, probabil vom merge împreuna la shopping și își va alege ea ce vrea.

Cum ești tu ca mămică?

Nu sunt perfectă, dar încerc să le fac pe toate așa cum trebuie. Reușesc oarecum să-mi împart timpul în mod egal între casă, copil și carieră (bineînțeles cu mici excepții).

Cât timp reziști departe de Maya? Am văzut că vacanțele vi le petreceți mereu împreună!

Sincer mai mult de câteva zile nu rezist, și asta se întâmplă foarte rar. M-am obișnuit să dormim împreună și mi-e foarte greu să dorm fără ea.

Care este următoarea destinație în care vreți să mergeți cu Maya?

Nu ne-am gândit la nicio vacanță împreună în viitorul apropiat …

Îți mai dorești și alți copii?

În momentul de față nu.. sincer nici nu m-am gândit la asta în ultimul timp.

Arăți foarte bine! Care este secretul? Cum te întreții? Cum ai grijă de tine?

Nu am niciun secret…Mai am zile când nu apuc să mănânc absolut nimic pentru că am program foarte încărcat. În rest, mai merg la xbody (în general zilnic, dar în ultimul timp am fost foarte aglomerată cu programul și am ajuns mai rar).

Ce nu îți lipsește niciodată din geantă?

Hmmm… telefonul, clar!

La ce nu ai putea renunța niciodată?

La timpul petrecut cu familia!

Dacă nu ai fi făcut muzică, ce altă carieră ai fi ales, ce ți-ar fi plăcut să fii?

Având în vedere că am terminat actoria, cred că actorie… îmi mai place mult să și pozez, am fost la un moment dat în adolescență, model la tot felul de workshopuri de fotografie.

Ce a moștenit Maya de la părinții ei? Crezi că o să cânte și ea?

Îi place mult și să danseze, eu cred că va activa și ea în domeniul artistic.

Publicat: 03 feb. 2020, 21:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă