Simona Halep a invins-o pe Maria Sharapova! Cu cine intra pe teren in meciul urmator

Publicat: 04 oct. 2017, 13:48 Autor: D. C. Vedete
Simona Halep a invins-o pe Maria Sharapova! Cu cine intra pe teren in meciul urmator

Simona Halep a invins-o pe Maria SharapovaSimona Halep a invins-o pe Maria Sharapova! Romanca, numarul doi mondial, a invins-o pe rusoaica cu 6-2, 6-2. Halep s-a calificat in sferturile de finala de la turneul WTA de la Beijing. Premiile totale din aceasta competitie se ridica la suma de 6.381.679 dolari.

In sferturile de finala, Simona Halep se va intalni cu invingatoarea meciului Daria Kasatkina – Agnieszka Radwanska. Romanca noastra a cedat doar un game in partida, informeaza digi24.ro. A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) in fata rusoaicei. Maria Sarapova (30 de ani) castigase primele sapte meciuri directe.

Simona Halep a invins-o pe Maria SharapovaPartida a durat o ora si 14 minute. De-a lungul intalnirii, Halep a servit doi asi, nu a comis duble greseli si a avut procentaje de reusita la serviciu de 77 la suta cu prima minge si 64 la suta cu cea de-a doua. Romanca a avut noua posibilitati de break, dintre care a concretizat cinci si si-a cedat serviciul o singura data.

Tennis – Wimbledon – London, Britain – July 3, 2017 Romania’s Simona Halep in action during her first round match against New Zealand’s Marina Erakovic REUTERS/Stefan Wermuth

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a urmarit meciul si a avut numai cuvinte dure la adresa Mariei Sharapova:

„Cele şapte victorii ale Mariei Şarapova nu mai contează. Acelea au fost, oricum, pe muchie de cuţit, s-au decis la un punct sau două, fiecare meci a fost echilibrat. Şi în finala de la Roland Garros (n.r. – din 2014) şi acum la US Open (n.r. – în primul tur al ediţiei din 2017), la fel.

Ce ceasuri poarta vedetele - ilie nastaseNu ştiu dacă o încălzeşte pe ea această victorie obţinută împotriva Mariei, pentru că, după părerea mea, Şarapova nu va mai ajunge niciodată într-o finală de Grand Slam. Poate fi, e adevărat, o descătuşare împotriva unei jucătoare. Dar ea trebuie să ducă alte lupte cu Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Publicat: 04 oct. 2017, 13:48 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×