Ce spune Marius Elisei despre relația cu Oana Roman! ”Mai este până ajung la cheia inimii”

Publicat: 16 ian. 2020, 08:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a vorbit despre relația pe care o are cu aceasta.

Într-un interviu acordat emisiunii Xtra Night Show, Marius Elisei a mărturisit faptul că relația cu Oana Roman nu este tocmai roz, dar încearcă să facă tot ce le stă în putință să fie totul bine între ei.

Până să ajungă să se împace, Marius Elisei mai are de ”săpat” printre emoții și sentimente, până să ajungă, din nou, în grațiile Oanei Roman.

”Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii”, a spus Marius Elisei.

Ce a mărturisit Oana Roman despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman susține că în prezent ea și Marius Elisei se gândesc exact pe ce drum să meargă.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Publicat: 16 ian. 2020, 08:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă