Andreea Bălan, tristețea din spatele zâmbetului larg! ”Eram doar un roboțel care muncea fără să simtă”

Publicat: 03 oct. 2017, 20:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Andreea Bălan, tristețea din spatele zâmbetului larg! ”Eram doar un roboțel care muncea fără să simtă”

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Era o puștoică de 13 ani atunci când reușea să ridice în picioare săli întregi, iar acest lucru s-a păstrat și astăzi. Face performanță în România, dar a reușit să învingă și pe alte meleaguri. Să ne amintim de Campionatul Internațional de Dans, din 2007, unde alături de partenerul ei de dans, Petrișor Ruge, a reușit să aducă acasă medalia de argint.

”Un moment foarte greu a fost în Mexic în 2007 la Campionatul Internațional de dans, când unele țări participante trimiseseră dansatori profesioniști și pentru mine era vital să mă întorc cu un loc pe podium. Acolo mi-am depășit limitele fizice și psihice și am făcut cu corpul meu niste chestii foarte grele. A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată și totodată a fost o lecție de viață pentru că acolo am realizat că dacă vrei cu adevărat poți să faci orice în viața asta. Ne-am întors cu medalia de argint pentru țara noastră, dar tot nu eram fericită pentru că nu mă învățase nimeni să mă apreciez și să mă laud pentru performanțe și oricât m-ar fi lăudat cei din exterior, pentru mine nu conta pentru că primii și cei mai importanți oameni din viața mea (părinții) nu mă laudaseră cu ani în urmă”, ne-a declarat Andreea Bălan.

Dar, de ce această tristețe și această imposibilitate de a se bucura de reușitele vieții ei?

”Toată perioada Andre a fost foarte grea pentru mine. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine, de ce țipă lumea așa la concerte, de ce ne iubește lumea și eu nu simt acea iubire pentru că eram constant criticată și jignită de părintele meu. Nu m-am bucurat nicio clipă de acea perioadă și așa a fost și mai tarziu. Realizam lucruri și nu reușeam să mă bucur de ele pentru că nimeni nu mă învățase cum. Și uite așa performam încontinuu și îmi îndeplineam tot ceea ce îmi propuneam crezând că la următoarea realizare voi fi fericită și de fapt a fost o goană nebună după o himeră în exterior. Abia când mi s-a explicat la terapie că fericirea vine din interior, am înțeles ce luptă grea de eliberare am de dus cu mine, cu toate concepțiile din trecut, ca să devin cu adevărat fericită”, ne-a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate.

Spy 288
Spy 288
Publicat: 03 oct. 2017, 20:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×