Oana Roman a rupt tăcerea și a vorbit despre separarea de Marius Elisei. A izbucnit în lacrimi la TV

Publicat: 08 ian. 2020, 10:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman a trecut prin mai multe impedimente anul care tocmai s-a încheiat. Recent, vedeta a făcut declarații despre despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi într-o emisiune de televiziune. Bruneta a vorbit despre separarea de soțul ei, Marius Elisei.

Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, Oana Roman a trecut prin încercări grele. Acum s-a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre ce are pe suflet.

Oana Roman a rupt tăcerea! Ce a spus despre separarea de Marius Elisei

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a declarat Oana Roman, într-o emisiune tv, conform Spynews.

„2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat. Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult”, a mai spus Oana Roman.

Publicat: 08 ian. 2020, 10:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă