Cum arată Thalia la 48 de ani! ”Regina telenovelelor” duce o viață de vis alături de familie

Publicat: 29 dec. 2019, 10:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Thalia este una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele la nivel internațional.

Nu doar că este o actriță talentată, dar și o cântăreață care a ajuns la inimile oamenilor. Este urmărită de milioane de oameni pe conturile de socializare, mai ales că postează aproape zilnic fotografii în mediul online.

Atunci când vine vorba despre familie, Thalia este tare discretă cu copiii ei, astfel că nu prea postează imagini cu cei dragi. Preferă să-și țină viața privată departe de ochii celorlalți.

Ea a devenit foarte cunoscută publicului larg de când a jucat în ”Marimar” și ”Sărmana Maria”. ”Regina telenovelelor” a renunțat să mai joace în filme și seriale, tocmai pentru a se dedica în totalitate familiei sale.

Actrița, numele ei întreg fiind Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, este căsătoriță de 17 ani și are doi copii: o fată de 10 ani, Sabrina Sakae Mottola Sodi, și un băiat de 7 ani, Matthew Alejandro Mottola Sodi. Fata seamănă mai mult cu soțul ei, iar băiețelul cu artista!

Sursă foto: Facebook Thalia

Publicat: 29 dec. 2019, 10:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă