Cum arată fiica Andreei Marin! Cu cine seamană cel mai bine

Publicat: 17 dec. 2019, 14:18 Autor: Elena Vedete
Cum arată fiica Andreei Marin! Cu cine seamană cel mai bine

Fiica Andreei Marin, Violeta, a crescut și s-a transformat din copila dragălașă într-o frumoasă adolescentă.

Violeta are acum 12 ani, iar mămica ei celebră a postat, recent, un colaj de fotografii pe pagina sa de Facebook, alături de mesajul ”12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea! 

Pe 15 decembrie Violeta a împlinit 12 ani, iar mama ei a postat pe rețeaua de socializare un colaj foarte emoționant cu diferite ipostaze ale fiicei ei. Aceasta postare a atins un record de like-uri, peste 64 de mii de oameni apăsând butonul de like și peste 15 mii comentând la postare și urând La Mulți Ani tinerei domnișoare sărbătorite.

De curând, la emisiunea „Vorbește Lumea”, Andreea a mărturisit că Violeta este cea mai bună prietenă a ei.Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moșteneste câte ceva ți de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa„.  

Fotografiile de pe pagina de Facebook a Andreei Marin au fost realizare pentru un pictorial al revistei Viva.

Publicat: 17 dec. 2019, 14:18 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă